Hogy oldjatok meg diéta alatti sutesnel hogy a család ne menjen rá a sütire?
Dobjátok össze a pénzt az alapanyagra?
Illetve ha te vagy a “gyerek” akkor szerintem alap hogy a szüleidet legalább megkínálod.
Kiderült már, hogy milyen a családi felállás...???
Ha még a szülőkkel él együtt, miért nem kéri meg a zabáló családtagokat, hogy legalább minden 2-3. alkalommal vegyék meg az alapanyagokat...???
Akkor sutsz ket felet, aztan a dietasat eldugod a szobadban, a masikbol pedig megkinalod oket.
Mit lehetne erre mondani?
Egyebkent meg mi az az alapanyag, ami ennyire draga es minden egyes alkalommal meg kell venni?
Hat nem tudom, egy joghurttorta megvan kb 4000 ezerbol (vagy talan kevesebbol is) egeszseges alapanyagokbol, cukormentesen, 4-6 emberre.
Nem kell elszallni, es mindenbol a legextrabbat, legdragabbat megvenni.
Nem baj, ha szeretsz kiserletezni, en is szeretek, szoktam is, de nem is kapok agyverzest attol, ha masok is esznek a sutimbol, hiszen en sem egyedul elek.
Ennyi alapanyagból elég combos adagok kijönnek. Ez már nem hangzik túl diétásnak, akkor már inkább vedd meg olcsóbban a rendes hozzávalókat.
Ja, és megsúgom a diétás dolgokban nincs számottevően kevesebb kalória mint pl a sima lisztben... Az édesítő pedig nem a legdrágább dolog és nagyon sokáig elég.
Aki diétázik ne a sütésre fektessen ekkora hangsúlyt hanem inkább csinálj egy jó zabkását, főtt tojást, csirkemellet, gyümi/zöldség salátát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!