Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 30 feletti gamerek! Ti hogyan...

30 feletti gamerek! Ti hogyan oldjátok meg a játszást a munka + család mellett?

Figyelt kérdés
Illetve kb. mennyi időtök harad játékra egy héten?

2017. aug. 9. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennek meg mi köze a hardverekhez?
2017. aug. 9. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Igazad van. Talán másik kategóriába kellett volna írnom a kérdést.:)
2017. aug. 9. 17:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem sok időm jut rá sajnos..:( mióta megszületett a 2. gyerek is, azóta csak a rohangálás megy ide-oda.:) Persze örülök neki, hogy így alakult, de az utóbbi időben alig van olyan nap, amikor tudok egy kicsit gamelni.. Az asszony persze azt sem nézi jó szemmel. Szerinte ez gyerekes hülyeség, és jön a rizsa, hogy felnőtt ember vagyok, csináljak inkább valami hasznosat bla-bla.. 34/F vagyok amúgy.
2017. aug. 9. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát attól függ mivel játszol, mert olyannal érdemes játszani, amit félbe lehet szakítani.

Illetve munka után mondjuk ha 4kor végzel akk egy-két óra sztem belefér. vagy késő este :D bár van olyan ismerősöm egy online mmorpgn, ahol reggel 6kor felnéz, ebédszünetbe és/vagy munka után és boldog családi életet él :D

2017. aug. 9. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Én megoldottam. Van egy-két jól működő távkapcsolatom és nem csináltam még gyereket. :-D

Ne hagyd magad hogy az asszony pajtás irányítson, a nők frankón elboldogulnak a gyerekkel amúgy.

42F

2018. jan. 15. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!