Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy oldjatok meg diéta...

Hogy oldjatok meg diéta alatti sutesnel hogy a család ne menjen rá a sütire?

Figyelt kérdés
Nem irigységbol, de méregdrága alapanyagbol sütök magamnak sütit, csak 2 alapanyag már 4000ft. Magamnak csinálom de mindekinek csorog rá a nyála, így nyilván adok nekik.
2021. márc. 28. 13:26
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
74%
Van mindenkinek vagy senkinek, legalábbis nálunk. Elég nagy prosztóság, csak egy emberre sütni. Az a minimum, hogy a nem diétás változatát megcsinálom nekik és akkor már joggal mondhatom, hogy , sütöttem nektek is, abból vegyetek kérlek, ez az adag pedig az enyém. A cukorral és liszttel való sütéstől nem hízik az ember csak ha megeszi azt.
2021. márc. 28. 13:30
 2/38 A kérdező kommentje:
Ja, csak dupla annyi időt cseszek el, dupla annyi mosogatnivalóval, mert mosogatni se hajlandó senki, csak élvezni a sütit
2021. márc. 28. 13:37
 3/38 anonim ***** válasza:
97%

Az 1-essel egyetértek, vagy mindenkinek vagy senkinek, vagy más alapanyagból elkészíteni ugyanazt... A mosogatás és a segítség teljesen más téma, nem mártírkodni kell, hanem segítséget kérni.

Én is sütök ilyen lisztekből, amikor ilyen alkalom van, akkor eleve úgy számolom, hogy jusson mindenkinek legalább egy darab vagy szelet, és emiatt nyilván havi 1-2 alkalommal van ilyen, mert tényleg drágák. Diétás desszertből ezerfélét lehet csinálni, nem csak sütit sütni.

2021. márc. 28. 13:52
 4/38 anonim ***** válasza:
97%

A kérdés az volt mi, hogy oldjuk meg.

Én így.

Van más lehetőség is, de én nem fogom előlük dugdosni az ágy alatt, mert persze így is lehetne.

Mert valljuk be sok lehetőség nincs: eldugod, ordítasz és csapkodsz ha hozzányúlnak stb. És egyéb civilizálatlan módok.

Én értelmes emberekkel elek együtt, akiknek alap a mosogatás, akiknek alap, ha megkérem őket, hogy valamihez ne nyúljanak akkor nem nyúlnak, ha nem így lenne értelemszerűen nem velük élnek.

Szóval mi az igazi kérdés? Mert amit ide leírtál, arra nem tudom milyen más választ lehet meg adni, esetleg azt, hogy válassz a penztárcádhoz jobban illő diétát.

2021. márc. 28. 13:54
 5/38 anonim ***** válasza:
97%

nem külön diétamentes sütit sütött, de amikor gyerekek voltunk de már a háztartási feladatokba bevonható korúak, akkor a nagynéném azt csinálta, hogy három részre szétszedte a mosogatnivalót (hárman vagyunk unokatesók) és akkor kaptunk sütit, ha el volt mosogatva :D Emlékszem, amikor először kitalálta ezt, akkor morgolódtunk, de eléggé hamarrászokunk hogy magunktól is segítsünk neki, pláne amikor sütit csinált.

Szerintem ez felnőtteknél is fair dolog, hogy ha már nem segítettek az elkészítésben, az utána lévő takarításban már nagyon illene. Esetleg közöld ezt velük előtte, hogy magadnak sütsz és ha ők is kérnek külön akkor a mosogatást be kell vállalniuk. Addig emg elzárod a sütit.

2021. márc. 28. 13:55
 6/38 anonim ***** válasza:
97%
Hány éves vsgy és kik zabálják fel? A szüleid?
2021. márc. 28. 13:58
 7/38 anonim ***** válasza:
95%

El lehet költözni, és akkor azt főzöl magadnak amit akarsz.

Mekkora prosztóság már csak magadnak sütit sütni. A más főztjére gondolom te is ráugrasz, ha belefér a bigott diétásba.

2021. márc. 28. 14:00
 8/38 anonim ***** válasza:
94%

Csak magamnak biztosan nem sütnék ilyen méregdrága sütit, mert inkább nem ennék. De ha már megsütöm - mert az nekem jár -, a többieket biztosan nem hagynám ki belőle.

A mosogatást leszámítva - mert az jogos -, neked mennyivel van több jogod azt a sütit megenni, mint nekik?

2021. márc. 28. 14:26
 9/38 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem mész be egy cukrászdába és veszel magadnak 2-3 szeletet? Sokkal olcsóbban kijönnél ilyen alapanyagárak mellett és rengeteg mentes sütiből lehet ma már a szupermarketekben is valasztani. Vagy egyél egy szelet mezei süteményt mintsem egy tepsi minden nélkülit nem csak olcsóbb de a diétádat sem rontja el egyik opció sem. Azt a diétát már rég megette a fene amibe heti egy szelet sütemény nem opció.
2021. márc. 28. 15:09
 10/38 A kérdező kommentje:
9 azért sütök én magamra mert szeretek sütni és uj dolgokat próbálni...
2021. márc. 28. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!