Egy kis bíztatást/lelki fröccsöt kérhetek? :$
tudom, ez nem teljesen tartozik ide, csak félig...
a munkám nem megy olyan fényesen, mint ahogy mennie kellene, és itthon is bajok vannak :( leginkább az nem tetszik a családnak, ami a munkám, és folyamatosan cikiznek vele, hogy úgyse leszek sikeres, és csak időt és pénzt fektetek bele, bár én hiszek benne, de nem bíznak a döntéseimben. Ebből kifolyólag tiszta ideg vagyok, és minden este elhatározom, h holnaptól rendesen eszek, de nem megy:( "ha már más nem is, az alakom legyen rendben" tipikus esete, és tornázok minden nap, enni nem eszek rendesen (ezért is kapom a cseszegetést...) és már 49 kg környékén járok...
bocsi, de ezt ki kellett írnom magamból...
20L
Szia!
Próbáld meg összeszedni magad. Ha tényleg szereted a munkádat,kitartó vagy és türelmes,akkor lesz eredménye! Ne érdekeljen mit mond a családod,mert ez a te életed,irányítsd te! A kajálással kapcsolatban pedig ne "holnaptól" egyél rendesen,mert akkor folyamatosan csúsztatni fogod az időpontot amikor nekiállsz a dolognak. Ha egyszer eldöntötted hogy változtatsz,akkor attól a perctől fogva érvénybe lépett.
Sok sikert,és kitartás!
hello!
köszi szépen, igyekszem rendezni a dolgokat magamban, mert ha nem, az kihat a munkára is, és nem tudok bizonyítani, hogy de igenis működik! csak ne lenne olyan pokolian nehéz:S
épp így van ez a fogyókúrákkal is, hogy holnap elkezdi az ember... a másik irány se olyan egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!