Kérhetek egy kis bíztatást akinek hasonló volt a terhessége?
26 hetes terhes vagyok, fenyegető vetéléssel kerültem kórházba.
már hazs engedtek ágy nyugalom és magne b6 napi 4*2 kell szednem. Méhszájam zárt, nem vérzek csak néha keményedik. Volt valakinek hasonló tapasztalata, és mi lett a vége,?
Aggódom.
Szia!
Nekem nincs ilyen problémám, csak bíztatni szeretnélek. Ne aggódj, mert az árt. Keményedésre én is szedek magne b6-ot, bár nem fenyeget vetélés. Ha voltál kórházban és hazaengedtek, akkor biztosan minden rendben van, különben nem engedtek volna haza. Ha betartod a doki utasításait, akkor tuti nem lesz baj. Remélem, olyanok is írnak majd, akiknek hasonló volt a terhességük, és sikeres véget ért.
Kitartás!!!
csak pisilni kelek fel, meg enni.
Első baba
22 hetesen voltam 4 napig kórházban, barnázás miatt. keményedett az én hasam is.
magneb6, napi 6, majd 1 hét után napi 3, végig.
a 40. héten indították meg a szülést, mert nyitva voltam 1 hétig, de magától nem indult be a szülés.
Szia!30 hetesen kerültem be a kórházba,görcsöléssel,keményedéssel és már vérezni is elkezdtem.1 újjnyira kinyiltam,rögtön kaptam tüdőérlelő inekciót,és 1 napig a visszatartó infúziót.2 hétig voltam bent,de szigorú fekvést irt elő a dokim(2 gyerek mellett),nos-pát szedtem,spiropentet,verapamint,és magnéziumot a 37-ik hétig.Eddig kellett szednem,utánna mindent abbahagyatott velem a dokim.
Végül 40+2 napra inditani kellett a szülést,tehát nagyon jól sikerült a visszatartás.
Te is feküdj sokat,pihenj,és meglátod nem lessz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!