Gáz ha anyukámmal ugyan akkora súlyúak vagyunk?
Figyelt kérdés
Mindketten kb 169-170cm-ek vagyunk. Én 60kg, ő 64kg. Annyi a különbség köztünk, hogy én 16 éves vagyok és 10 éve megállás nélkül sportolok, sok az izmom, ő pedig 43 éves és sose sportolt nagyon, de 2 gyerek után van. Ez mennyire gáz, számomról persze, számára ez nagyon jó súly, hogy én 30 év különbséggel ugyan annyi vagyok? Igazából én le szeretnék menni 55-re ezért diétázom, jól haladok viszonylag..Szóval engem zavar, szerintetek?2021. márc. 26. 08:02
11/17 anonim válasza:
Inkább örülj neki, hogy most is tökéletes súlyban vagy es ha anyukád genetikáját örökölted még 40-50 évesen is abban leszel!
12/17 anonim válasza:
Ezzel majdnem én is így vagyok😂 én 188 cm magas vagyok és 78 kg anyukám 170 cm és 76 kg
13/17 anonim válasza:
16 évesen már nagyjából elérted a felnőtt méretet. Ezen kívül az izom nehezebb, mint a zsír, tehát ha sokat sportolsz, lehetsz kinézetre, centire vékonyabb anyukádnál, aki közel azonos súlyú, de kevésbé izmos.
14/17 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nem a kor számít, hanem a magasság és a tested összetétele. Zsír- izom arány. A leírásod alapján semmi szükséged fogyásra. Hidd el nem egészséges a soványság egy női szervezet normális működéséhez. nem kell piszkafának lenni. Normális a súlyod, törekedj arra hogy ezt megtartsd, ne rontsd el.
15/17 anonim válasza:
Nem gáz. Valószínűleg rajtad nem kevés izom van, anyudon meg zsír.
16/17 anonim válasza:
Nem gáz. Neked ideális a súlyod, Anyukád meg szintén jól tartja magát. :)
Nekem is vannak gyerekeim és 2 kilóval vagyok több a leánykori súlyomnál. Igaz, hogy sokan, de nem hízik el mindenki.
17/17 anonim válasza:
Nem gáz, hogy anyukád nincs elhízva, a te súlyod is rendben van. Én is erre törekszem - amióta lefogytam, 55 kg vagyok, 163 cm magassághoz, 46 évesen. 2 gyerekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!