Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik hogy fogytam de a...

Létezik hogy fogytam de a mérleg ugyan annyit mutat?

Figyelt kérdés

Pár napja észre vettem hogy a nadrágjaim mintha kicsit nagyok lennének rám, aztá felpróbáltam egy olyat amit még nyáron vettem de kicsi lett rám, az most feljött rám könnyen.

Rá áltam a mérglegre mert kiváncsi voltam mennyit fogyhattam, egy dekával sem mutatott kevesebbet

2021. jan. 25. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Az izom nehezebb, mint a zsír. Ezt nem fogyásnak hívják, hanem szálkásodásnak, amikor zsírból leadsz és izmot építesz egyszerre.
2021. jan. 25. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Persze, ezért nem kell mérleget nézni. A centik számítanak
2021. jan. 25. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

#1 az izom nem nehezebb, mint a zsír. Egy kiló izom, és egy kiló zsír ugyanannyi, a sűrűsége más. Szálkásodás pedig az a fogyás, ami izom megmaradás mellett történik.

Egyébként lényegében igen, a kérdező izmosodott, zsírból viszont fogyott. Egységnyi tömegű izom pedig kevesebb helyet foglal, mint ugyanakkora tömegű zsír. Ez annyit tesz, hogy remekül csinálod az edzést, étkezést. Idővel viszont már nem fog több izom felmenni zsír leadás közben. Élvezd, és nyomd meg, amíg tudod, hogy a végén minél szebb formád legyen, a kilók pedig ne zavarjanak, a forma sokkal fontosabb.

2021. jan. 25. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Persze - 1kg izom kevesebb helyet foglal, mint 1kg zsír.

Ha többet edzettél/sportoltál az utóbbi időben, akkor nincs ebben semmi meglepő. ;)

2021. jan. 26. 06:45
 5/6 anonim ***** válasza:
HA lány vagy, a ciklustól is függ a súlyod, menses idején a szervezet visszatartja a vizet, ezért általában minden nő 1 vagy 1,5 kg-mal több ilyenkor. AZ is lehet, hogy éppen ilyenkor álltál a mérlegre.
2021. jan. 26. 14:52
 6/6 Metionin ***** válasza:
Igen, szálkásodsz. Én most ugyanígy vagyok, centiben akkora vagyok mint 5 kilóval korábban de a plusz 5 kiló meg megvan (nálam az nagy küzdéssel ment fel, szóval nekem soknak számít).
2021. jan. 26. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!