Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 35 kilós fogyás után a lógó...

35 kilós fogyás után a lógó bőrt hogyan távolíthatnám el műtét nélkül?

Figyelt kérdés
16/F

2021. márc. 24. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
#1. Ha, okosat nem tudsz írni, hülyeséget felesleges!
2021. márc. 24. 21:37
 2/5 anonim válasza:
94%
Sajnos csak plasztikai műtéttslfogod tudni eltávolíttatni. Én is 35 kilót fogytam, azóta már 9 év eltelt, de a bőr sajnos megmaradt, magától nem húzódik vissza. De szerintem együtt lehet vele élni :)
2021. márc. 24. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2021. márc. 25. 01:23
 4/5 anonim válasza:
49%
Sehogy. Ha a fogyás alatt nem edzettél (súlyzós edzés vagy saját súllyal) , csak diétával, minimális mozgással/kardióval, akkor ez sajnos ilyen.
2021. márc. 25. 04:49
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

Előzőnek: nem az edzésen múlik, illetve nem csak azon. NAGYON sok mindentől függ. Genetika, életkor, testalkat, leadott kiló mennyisége.

Én fogytam 50 kilót, heti 5 edzésem van az elejétől fogva, súlyzós és kardió is, futok is, mégis lóg a bőröm. Nem mindenhol, van ahol teljesen normális, de pl. a hasamon és a combomon is lóg. Ruhában nem látszik, szóval ahogy az egyik előző válaszoló írta, együtt lehet élni vele, a hátrányai lényegesen kisebbek, mint 30-50 kiló túlsúlyé.

Csak azt nem értem, hogy minek rögtön nekiesni szegény kérdezőnek, akinek úgyis van elég baja most a lógó bőr miatt, hogy "elcsesztednemedzettélígyjártál", amikor 1. nem tudjuk, hogy edzett-e, 2. sajna nem azon múlik.

Kérdező, mivel még csak 16 éves vagy, több remény van, hogy valamennyire feszesedni fog a bőröd, fiatalkorban jobban regenerálódik. Ha eddig nem végeztél súlyzós edzést, akkor végezz, illetve próbálkozhatsz kollagén fogyasztásával, nekem valamennyit segített, de van aki azt állítja, hogy neki nem. Fogyassz C vitamint. Váltott hideg-meleg zuhany is segíthet valamennyit, illetve nekem valamennyit szintén segített az infraszauna. De készülj fel rá, hogy jó részben a genetikádon múlik, hogy mennyire fog rendeződni a helyzet.

2021. márc. 25. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!