Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megosztanátok minden fontos...

Kertész Körte kérdése:

Megosztanátok minden fontos infót a SLIM40-nel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy az italpor mellett kell-e étkezést váltani, vagy sem, illetve érdekelne minden infó vele kapcsolatban.

2021. márc. 23. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudnál pontosítani? Úgy érted, hogy már diétázol és mellé fogyasztanád, vagy csak elkezdenéd fogyasztani diéta helyett?
2021. márc. 23. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rt sem ér diéta és mozgás nélkül.
2021. márc. 23. 16:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Diéta helyett fogyasztanám
2021. márc. 23. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, úgy nem használ sajna :/
2021. márc. 23. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Az egyetlen hasznos infó veel kapcsoltaban, hogy a pénztárcádat nagyon szépen vékonyítja, más egyebet aligha. Én azt a pénzt elkölteném rendes sportfelszerelés, minőségi, egészséges kaja, stb vásárlására, ami VALÓBAN használ. MUNKA NÉLKÜL NINCS EREDMÉNY.

Hiába reklámozzák, szebbnél szebb, vékonyabbnál vékonyabb lányokkal, ők sem azt használták afelől egy percnyi kétséged se legyen.

Egyetlen titok van, rendszeres mozgás, ÉS egészséges, rendszeres étkezés, NEM éhezés/önsanyargatás, táplálkozás. Egyiket nem lehet kiváltani a másikkal (bizonyos szintig igen, több sport=nagyobb energiaigény a szervezet részéről-> többet lehet enni, de ennek azért eléggé szűkös fizikai határai vannak :) ).

2021. márc. 23. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Diéta helyett csak pénzkidobás
2021. márc. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!