Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek egy olyan 30 kg...

Szerintetek egy olyan 30 kg felesleggel rendelkező embernek sikerül lefogyni csontsoványra koplalással?

Figyelt kérdés

2021. márc. 22. 09:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Celebek között is volt ilyen pl. Nicole Ritchie és Madár Veronika. De egyik se maradt csontsovány, visszahíztak egy normál súlyra. Am nagyon rosszul is végződhet az ilyen.
2021. márc. 22. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:

"Mert amúgy anorexiás ruhában nem olyan durva látvány, ruha nélkül meg általában nem látjuk"

Ez több szempontból elég durva megnyilvánulás, de mindenesetre ha már így gondolkodsz, alkalmazhatod fordítva is, a +30 kilós emberre is.

2021. márc. 23. 12:23
 13/15 anonim válasza:

Én annó olyan 150 körül kezdtem, 110re szépen, de nem igazán fokozatosan. Abban a súlyban hirtelen kezdett el kezdetben esni, így kb. egy nyár volt ez a ~40 kg. Utána olyan változó volt évekig 95-105 körül. Utána erről kezdtem el fogyni. 75-80 körül nem akart lejebb menni. Akkor már naponta egy adag zacskós zabkását ettem csak, futottam, tornáztam minden nap. Mégis megállt a súlyom, 70körülre nagy nehezen ment le.

Elkezdtek egészségügyi problémáim is lenne (nincs menstruáció, fájt a bokám,..) + lelki gondok miatt amint elkezdtem enni, kb 1 hét alatt 5 kiló visszajött, majd 10 és minden vissza 100+ra.

Visszanézve furán néztem ki 70 körül. Nagyon fehér bőröm van, ehhez jött a beesett arc, kb. mint egy hulla úgy néztem ki.

A bőröm nem volt szörnyen megnyúlva, a karomnál látványosabb csak. De lehet azért mert még úgyahogy fiatal voltam, nem tudom most mi lenne az eredménye.

2021. márc. 26. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:

#13-as tökéletes példa arra, mikor valaki önsanyargatva próbál lefogyni :) sokkal könnyebben elérhettél volna egy TARTÓS és jólmutató eredményt, ha nem csak zabkását ettél volna (felteszem abból is keveset).

Többet ésszel, mint erővel.

2021. márc. 27. 10:35
 15/15 anonim válasza:

13-as vagyok.

Persze ezt én is tudom. De ezt könnyű leírni, megcsinálni már kevésbé. Nem tudom miért, de nálam 2 üzemmód van: 0-300 kcal/nap vagy 3000-5000 kcal/nap.

Persze 1-2 nap sikerül 2000 körülre vinni, esetleg 1500-re. De hosszútávra nem sikerült még soha 1200 körüli étrendet beállítani.

Nálam az van, hogy ha eszem csak éhesebb leszek. Kis adagoktól egyszerűen megőrülök. Megeszem az adagot és arra volt jó, hogy megkívánjam és másra se tudjak gondolni csak hogy enni akarok.

(Jártam 2 pszichológusnál is, de egyik se tudott segíteni az evészavaraimmal)

2021. márc. 27. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!