Ki hány kilótól szabadult meg eddig és mennyi idő alatt? Aki sportol, az heti hány alkalommal és mit?
Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 22:17
1/6 anonim válasza:
Egy év alatt 12 kg. Életmód váltással.
2/6 anonim válasza:
50 kg és 2 év. 5 éve tartom, heti 5 edzés, futás, bicikli és crossfit, és nagyon, nagyon megválogatom mit eszek.
3/6 anonim válasza:
4 hónap alatt 30 kg. Ez több mint 1 éve volt, azóta nem híztam 1 grammot sem. Kalóriabázissal beállítottam a napi keretemet és azóta is napi szinten számolom, illetve heti 1-2 alkalommal eljárok kocogni (30-40 perceket). Gyakorlatilag bármit ehetek, ami belefér a napi kalóriakeretembe (így az édességről sem mondtam le.)
4/6 anonim válasza:
13 kg fél év alatt. A nassolást nagyrészt elhagytam, de előfordul az is, semmilyen ételcsoportot nem zártam ki teljesen. Hetente 5x kb 1 órát itthon tornázok, youtube videókra.
5/6 anonim válasza:
14 hónap alatt 35 kilót fogytam, közben feljött 5-6 kg izom.
Heti 3 HIIT edzés, ezen kívül pár hete elkezdtem futni heti 2x.
26N, 178 cm, 86 kg jelenleg.
6/6 anonim válasza:
2 év, -83 kg eddig.
Heti 5 x 1 óra mozgás. Mikor- mit mozgok, változó. -Gyorsgyaloglás-torna volt eleinte. Most már többre is képes vagyok:) pl
-edzőgépeket használok : szobabicikli, lépcsőzőgép, leg magic, hasizomerősítő gép, evezőpad, súlyzók
- ugrálókötél, trambulin
- görkorcsolya
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!