Ez egészséges ütemű fogyás?
Sziasztok.
Már egy ideje belekezdtem az életmódváltásba (4 hónapja) és eddig elég szépen halad.
20kg-ot sikerült eddig leadnom kb (azért írom hogy kb, mert az első napon mértem magam, viszont elkövettem azt a hibát, hogy nem reggel, hanem este mértem magam, ami azt is jelentheti, hogy -1kg lettem volna reggel, ha akkor mérem magam, szóval maradjunk inkább annál, hogy 19kg körüli a fogyásom eddig.)
Kb 30-35kg felesleggel ez egészséges ütemnek mondható? Elméletileg havi 4,5-5kg közötti volt a fogyásom mértéke. (nagyon sokszor tartottam a heti 1kg-ot, ritkán ment 1-2 tizeddel felé.)
Napi 1700 kalória körül eszem, mellette pedig heti 5x rendszeresen edzek egy héten. A diétám nagyon szigorú, de tényleg. 4 hónapja egy csokit nem ettem meg még (tudom, hogy nem attól hízik el az ember), figyelek a fehérjére, ami napi 1,5g/testsúlykg, illetve szénhidrátszegény a diétám.
Semmi cukros üdítő, amennyire csak lehet a cukrot leminimalizálom, tehát tényleg figyelek majdnem mindenre.
Szerintem teljesen jó. Azt mondják, hogy havi 0,5-1kg között van az egészséges fogyás, te egy kicsivel többet dobtál le hetente. Nem tudom milyen volt az életmódod előtte, de teljesen normálisnak tűnik, hogy heti 5 edzéssel sikerült ennyit fogynod. Csak így tovább! :)
1700 kcal szerintem nem kevés, én egy hónapig 1400 kalóriát ettem és nem éheztem, semmi bajom nem volt, hetente 3-4szer jártam edzőterembe, és látszott is az eredmény a hónap végére. Sajnos utána volt egy durva balesetem, és nem folytathattam, most meg zárva van minden, itthon meg nincs semmi motivációm a jógán kívül máshoz :(
Le a kalappal előtted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!