Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ilyen alakom?

Hogy lehetne ilyen alakom?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sokat plasztikáztazott de én arra vagyok kíváncsi,hogy ilyen vagy ehhez hasonló alakot hogy lehetne elérni mint neki van.

Miket egyek,hogy mozogjak stb

[link]

2021. márc. 17. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Mivel a faszi háttal áll, pólóban van, rövidnadrág és sapka, így nem nagyon lehet kivenni a formáját. :D
2021. márc. 17. 16:05
 2/9 A kérdező kommentje:
A lányt kérdeztem 😃
2021. márc. 17. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Taplalkozz kiegyensulyozottan, sok zöldseg, gyümölcs, feherje, teljes kiörlesü pekaru, sok telitetlen zsirsavban gazdag etel. Ha fogyni akarsz egyel kevesebb kaloriat, mint amennyit elegetsz-> KALORIA DEFICIT Neten talalsz nagyon jo napi kaloria szükseglet kalkulatort. A taplalkozas mellett a sport is sokat szamit (70:30 % az arany a taplalkozas javara) Azt azert gondolom tudod, hogy pont olyan alakod sosem lesz, mint neki. Ne is erre törekedj, magadbol hozd ki a legjobbat! Hajra! :)
2021. márc. 17. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam. :D

Amúgy semmi extra nincs benne szerintem. Széles csípő, nem egy fitness modell. Neked miylen alkatod van? Vékonyabb vagy, esetleg teltebb?

2021. márc. 17. 16:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Vékonyabb
2021. márc. 17. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Edzéssel sokkal jobb alakot ki lehet hozni, mint a képen látható csajé. Otthon tudsz guggolni, kitörést csinálni, csipőemelsés stb, így formác lesz a combod és a feneked is. Étkezésre figyelj oda és ennyi elég is.
2021. márc. 17. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Vékonyabból ilyen alakot? Jó, ízlés kérdése, de ebben az alakban szerintem semmi extra nincs. Nekem mondjuk nem tetszik fiúként, alapból a széles csipő nagy fenék sem, ő pedig számomra közömbös, full átlagos. Ha pedig az alkatod nem ilyen, akkor szinte felejtős, úgy se oda fogsz hízni, mondjuk a műtét mindig ott van...
2021. márc. 17. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem Kylie Jenner?

Mert akkor diétázhatsz napestig.

Sok zsé, külön szakács, edző, és sok-sok csúcstechnológiás plasztika.

[link]

[link]

[link]

Pubertás meg edzés ilyet nem csinál, ki van párnázva a csípője, a feneke, melle, szája, meg van csinálva az orra, meg még ki tudja mi.

2021. márc. 17. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
36%
Ez az alak úgy szörnyű, ahogy van. Ha mégis ilyet szeretnél, elég ha sok cukrosat eszel és tespedsz a tévé előtt.
2021. márc. 17. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!