Adnátok tanácsokat hogyan tudnék fogyni gyorsabban főleg derék tájról?
Nos elhatároztam hogy leszeretnék fogyni. Korona előtt hetente háromszor sportoltam így 53 kg körül mozogtam úgy hogy minden nap sok édességet ettem. De így hogy nincs edzésem azóta kevesebbet mozgok és híztam jelenleg 57 kg vagyok. Igazából az alakommal nem vagyok megelégedve konkrétan a derekammal, elég hülye alakom van miatta, nem homokóra (medence csontomhoz is közé van hogy ilyen az alakom, de azért van pár centi felesleg) Fél hónapja diétázom és szinte minden nap fél órát intenzíven kardiózok, semmi édességet nem eszem. Próbálom kerülni a hízlaló kajákat. Mégis semmi változást nem vettem észre, kg se ment lejjebb eléggé csalódott vagyok.
Adnátok tanácsokat légyszíves, hogy mit edzek mennyit esetleg miket egyek...
Kalóriadeficitet kell csinálnod, ergo több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel és így fogsz fogyni. Ügyelj a fehérje, szénhidrát és zsír bevitelre, lehetőleg minőségi kajával táplálkozz. Csaló napot hanyagold, max heti 1x, de azt is csak mértékkel.
Súlyzós edzést javasolnám, akár otthon is megoldható ez, lányként főleg guggolás és kitörést csinálj, attól formás is lesz a combod és a feneked.
Első leírt kb mindent.
Ha sok kalóriát eszel, hízol.
Ha annyit ami a szervezetnek kell a súlymegtartáshoz, nem híziol de nem is fogysz.
Ha kalória deficitbe záród magad, azaz kevesebbet eszel akkor fogysz.
Ha mozogsz, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!