Vékony az alakom de a karjaim nagyon vastagok. mit tegyek?
Képet küldjél már, mert nehéz ezt így elképzelni.
Löttyedt alatt amúgy mit értesz, maga a bőr lóg vagy zsíros a kezed?
Ahha, én azt hiszem tudom mi a problémád. Ha versenysportolsz, és valóban "löttyedt" , nem pedig vastagabb az izmoktól, mert pl kajakozol, és tényleg nincs rajtad felesleg, akkor két dolgot tudok elképzelni.
1) Egykorábbi nagy fogyásból ott maradt bőr, de erre azért valószínűleg rájöttél volna :D
2) Photoshop! Mármint a legtöbb modellnek a karját irreális alakúra és vastagságúra retusálják.
Persze ez attól függ, mennyi idős vagy, a karon ereszkedik meg a mellek után az egyik leghamarabb a bőr, bár nekem a szóhasználatodból, írásmódodból az jön le, hogy ehhez bőven fiatal vagy.
Attól, hogy valaki sportol, még nem feltétlen van egyenletes edzésterve.
Pl bringázás, lovaglás szép lábat csinál, meg jó feneket, de a karodnak nem sokat tesz.
Súlyzós gyakorlattal tudod erősíteni, tricepsz, bicepsz, forceps gyakorlattal. Evezés, fekvő, kettlebell is jó rá.
Mivel közelről van fotózva, így kicsit csalóka, de szerintem semmi rendellenesség nincsen a karoddal, az átlag kb ilyen. Van rajta némi felesleg, de egyáltalán nem sok.
Ha változtatni akarsz rajta, akkor kezdj el edzeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!