171cm 48kg az jó?
36!
Nem azt mondtam hogy direkt fogyozik!
Az genetika, hogy kinek milyen alakja van (ektomorf, mezomorf stb) es genetika, hogy ki mennyire hizik gyorsan, az is genetika hogy ki hova hizik jobban!
De attol meg nem egeszseges az emberi elet szempontjabol ha valaki csont sovany bakker! Ne idegesits fel! Kozod nincs a temahoz es okoskodsz. A genetika nem minden aspektusaban jelenti azt hogy mindent fogadjunk el es legyunk zsirosak vagy csontok!
Meg kell vizsgalni az elettani hatast es ha kell, probalni segiteni rajta, marmint a genetikan. Ugy ertem h pl akaraterovel edzeni es ugy kajálni hogy ne egy kórosan elhizott v korosan sovany ember legyel.
Hat akkor legkozelebb ugy fogalmazza, hogy azt fejezze ki, amire gondolsz pl: echtomorf. Es ezzel akkor se ujat, se igazat nem mondtal tovabbra sem, mert lehet rajta valtoztatni (adottsagon nem de sulyon igen), valamint de, kilatszik kepzeld el.
43-as, akkor semminek végülis :) Max a megfelelési kényszernek :D Jobb lenne ha nem lenne nekem sem.
Így már igazabb, amit írsz. Elbeszéltünk egymás mellett.
40 Arra, hogy ezen az oldalon hány %-ra értékelnek, én nem alapoznék. Pláne, mivel nem látszik, hogy hányan értékelnek.
A BMI-t statisztikában használják, a legtöbb emberre jól használható, egyszerű, de tény hogy megvannak a határai. Akikre tényleg rossz értékeket ad, az az átlagosnál lényegesen nagyobb izomtömeggel rendelkezők. Például egyes sportolók, testépítők, na rájuk nem is használják.
Szóval az a kijelentés, hogy bullshit, nem állja meg a helyét.
46-os:
Sokszor valoban nem erdemes, de ertelmes temakban, ahol tobbnyire ertelmesek a kommentek, ott nagyjabol realisak az ertekelesek, es mindegy hany ember ertekel, mert az aranyuk a lenyeg, amit kiad a hany szazalek. Viszont oke, elmagyaraztad, hogy statban lehet hasznalni. De ettol meg nem igaz h nem bullshit, mikor alapvetoen egy atlag ember szamara hasznalhatatlan.
Egyszeruen nem segit konzekvenciat vonni abbol az a priori tudasbol, hogy neked izmod van vagy zsirod. Ha zsirban vagy 70kg ami zsir 6kg vagy izomban, ami izom 6kg ami teljesen normalis ertek, ugyanazt hozza ki, ertsd mar meg, hogy ugyanazt a ki, ertsd meg bakker, hogy nem leszel okosabb, nem tudod meg belole h fogynod kell vagy nem, zsirt leadnod v nem! Nulla!!! Fogd fel. Tobbet er, ha beirod gugliba: testzsirszazalek, es amelyik képre hasonlitasz, tudod h kell e zsirt leadnod. ERTED??? Erted hogy a BMI nem ad ilyen iranymutatast!? Ne idegesits mar fel, hat nem ad! Ertsd meg, semmi ertelme atlagemberkent BMIt nezni es pont.
Megint #17-es vagyok (:
Picit off ehhez kapcsolódóan, de amúgy én eleve a mérlegnek sem mindig hiszek, mióta edzek, én centiket mérek és mindig feljegyzem. És ott valóban látszik a változás, nekem az sosem hazudik. Körülbelül 4-5 centit gyarapodtam láb+fenék részen pár hónap itthoni edzés után. Karra sajnos lassan megy, de lehet mert lányoknak oda nehezebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!