171cm 48kg az jó?
Azért azt vegyétek számításba hogy lehet,hogy a kérdező genetikailag ennyi,és akkor nem egészségtelen.
Nem feltétlenül abból kell kiindulni aki normál súlyból fogy le főleg betegség miatt, mert akkor persze hogy kilátszanak a csontjai,betegnek néz ki
Több ilyen ismerősöm is van, fiú lány is aki alapból ilyen és nem csúnyák vagy betegesek,egyszerűen a csontozatuk is ilyen törékeny
Szóval kérdező, ha te egészséges vagy, nem koplalsz,jó a közérzeted,meg vagy elégedve magaddal akkor okés:) persze kövér semmi esetre se vagy:D
20-as az ilyen kommentek meg az új "Nem hasznos" válaszok xd
19-es, pedig mint ahogy fentebb is írtuk magasság-105/110-ben benne vagy, tehát nem gáz a 7es szám, főleg ha nem zsírban van. Mert ugye az már a záró, persze +/- 2kg kb, de nagyjából.
21-es: Nincs ilyen, hogy genetikailag ennyi. Van a magasságodhoz képest egészséges testsúly és ennyi.
Csontozatuk törékeny xd ha törékeny, az üvegcsont-szindróma, kedves. Alapvetően nem sokkal másabb más csontozata, ha normális.
Hurráoptimista bullshit komi.
Ektomorfként én is vékony voltam, 180cm 60kg srácként, de 2 év alatt felmentem 72-re, most meg már 80kg az állandó súlyom és kb 12% a testzsírom.
Minden csak akaraterő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!