Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 171cm 48kg az jó?

171cm 48kg az jó?

Figyelt kérdés
Szerinted ezekkel a paraméterekkel csinos lehetek?

2021. márc. 16. 11:41
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
73%
Rettentő sovány vagy... +5-6 kg nem ártana, én ezen a súlyon már pl nem menstruáltam, pedig alacsonyabb vagyok nálad.
2021. márc. 16. 18:01
 32/50 A kérdező kommentje:

A 38kg-val ettőlnis vékonyabb lennék, miért akarnék tovább fogyni? Szerinted sok a 48kg? Senki sem mondta még ezt.

Most néztem ezt a BMI cuccot, az szerint sovány vagyok.. valami 16-os

2021. márc. 16. 18:07
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
#30 iróniából írta, szerinte is sovány vagy.
2021. márc. 16. 18:11
 34/50 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért ír ironikusan, mikor felteszek egy olyan kérdést, ami eleve nehéz.. :(
2021. márc. 16. 18:44
 35/50 anonim ***** válasza:
93%

GYIK-on amúgy is sok a troll, mit vársz így?

Amúgy leírtuk már páran a véleményünket, vagy megfogadod vagy nem, a te döntésed.

2021. márc. 16. 18:48
 36/50 anonim ***** válasza:
76%

23. Akkor olyan srác aki 180 centihez 55 kiló szted direkt fogyózik?

Mert nem egy ilyen ismerősöm van és ők esznek a legtöbbet

Akkor ezt mivel magyarázod kedves?

A "törékeny" meg: úgy értem ha valakinek keskeny a válla,csípője, vékonyabbak a csontjai. Annak nem látszanak ki ugyanúgy ha kevesebb a súlya

2021. márc. 16. 20:29
 37/50 A kérdező kommentje:

Megértem! Szerintem akkor én is a ‘törékeny’ kategória vagyok.

Senkit sem akartam bántani és jól esik, hogy javarészt építő választ kaptam

2021. márc. 16. 20:37
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

#17-es voltam

Valaki itt írta, hogy vannak akik ilyen alkatok, sajnos vagy nem sajnos, ez valóban így van. Nálunk édesanyám és az ő édesanyja is ilyen volt, ektomorf alkat. Nekünk keményen kell tenni azért, ha hízni akarunk. De kérdező, ha te ezt tudod magadról, jó a vérkép, egészséges a pajzsmirigy, akkor ne foglalkozz azzal, hogy esetleg valaki lehúz! Egyébként is, aki természeténél fogva vékony, sosem tűnik valahogy egészségtelenül soványnak, mert épp hogy alkatilag ilyen. Engem mindenki többnek tippelt kilóra.

Esetleg próbálkozz meg azzal, amit írtam, hátha megtetszik a testmozgás, hidd el, nagyon segít! És ne akard görcsösen a változást. Idővel úgyis jönnek a kilók, lassul az anyagcsere. Pl. nálunk anyukámnak 30 körül lett bomba alakja :D 2 gyerek után ráadásul, sokan megirigyelték. Nem mondom, hogy ez törvényszerű, de hátha neked is később jön ez.

2021. márc. 16. 22:30
 39/50 anonim ***** válasza:
71%

Csinos ezekkel a paraméterekkel biztos nem vagy. El vagyok hűlve a válaszokon...a többség szerint ez tényleg normális?

Legalább 10 kilóval vagy kevesebb a normális alsó határától. Csont és bőr lehetsz, izomzat nélkül. Pakolj magadra egy kis izmot, ha hizni nem tudsz, akkor csinos leszel.

2021. márc. 16. 22:54
 40/50 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
52%

26-os: folosleges mondanom, mert nincs olyan es ez abbol is latszik hogy 0 %-ra van ertekelve a kommented, mindenki egyetert velem.

De segitek:

BMI-t probalj meg kiszamitani ugy, hogy egy adott magassaghoz jelentosen tobb kg-ot hasznalsz, csak egyik esetben legyen a testzsirszazalek 7% a masik esetben legyen 25% mondjuk.

Ugyan azt az eredmenyt fogod kapni, mert egy rossz vicc az egész, csak egy algoritmus. Mindket esetben elhizast fog jelezni, pedig az egyik esetben egy szalkas testepito a pelda a masikban meg egy valoban zsirosabb ember, de a BMI nem ertelmezi a kulonbseget.

Ennek okan ertelmetlen a BMIre hivatkozni, mert semmit nem mutat meg egy testepito szamara, vagy annak, aki kondizik. Ergo 0 ertelme van.

2021. márc. 17. 06:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!