Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bakker lefogyok étrendet...

Bakker lefogyok étrendet keresek. Szívesen megvenném. Priv. üzenetben beszéljünk, jó? Nem tudom hogy van, de nekem naponta 1400ckal -át kellene bevinnem.

Figyelt kérdés

2021. márc. 12. 16:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Keress inkább egy dietetikust, ő fog tudni neked rendes étrendet írni. Ha már fizetsz érte, akkor fizess olyannak, aki tuti, hogy ért hozzá.
2021. márc. 12. 17:10
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Egyetértek az első válaszolóval, ha le akarsz fogyni, személyre szabott étrend kell, az ami másnak beválik, nem biztos, hogy neked is. Amúgy még mindig nem titok, hogy a sikeres fogyáshoz kalóriadeficit kell. Ha az megvan, az étrend majdnem mindegy, nagyjából legyenek meg a makro tápanyagok és kész. Én amúgy ezért nem fizetnék, egy minimális utána járással ki tudod számolni, hogy miből mennyire van szükséged, ami alapján simán összepattintasz egy étrendet magadnak.
2021. márc. 12. 18:04
 3/18 anonim ***** válasza:
Írok neked én ingyen is 😳
2021. márc. 12. 18:35
 4/18 anonim ***** válasza:
Én edző vagyok, szívesen segítek neked ha gondolod:) diétázz okosan!
2021. márc. 12. 19:21
 5/18 anonim ***** válasza:
#4 nekem is tudnál?
2021. márc. 12. 19:43
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Amennyiben nem zárkózol el a növényi étrendtől, én is szívesen segítek, ingyen.
2021. márc. 12. 20:26
 7/18 anonim ***** válasza:
#6 rendben, nem zarkozom el tőle!
2021. márc. 12. 20:38
 8/18 anonim ***** válasza:
4es vagyok, persze szívesen segítek:) viszont vegán étrendet nem ír
2021. márc. 13. 08:41
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat véletlen elküldtem mielőtt be tudtam volna fejezni.

Tehát a vegán étkezés annyira összetett, annyi mindenre kell figyelni, hogy nem akarok olyat írni, nehogy ártsak vele. Én is próbáltam, de egészségügyi gondjaim lettek tőle. A vegát egyébként támogatom, vagy a kevés hús fogyasztást, de saját tapasztalat alapján vegán étrendet nem ajánlok és nem írok.

2021. márc. 13. 08:44
 10/18 anonim ***** válasza:

Akkor majd én írok növényit. :)

Azt fontos leszögezni, hogy attól még mert növényi étrendre térsz át, az még nem lesz rögtön egészséges. Élhetsz olajos sült krumplin, meg oreo kekszen, az nem egészséges, hiába nincs benne állati eredetű. Szándékosan írom így, olyan étrend nincs, hogy vegán. A veganizmus egy állatjogi mozgalom, egy életfelfogás. Attól, hogy növényi étrenden vagy, még nem leszel vegán.

Ahhoz, hogy egészséges legyél, a teljesértékű növényi étrend szükséges. A lényeg, hogy kerülni kell a feldolgozott termékeket, amellett hogy nem eszünk semmit, ami állati eredetű. Emelett tiltólistára kell tenni a fehér lisztet, a cukrot, az olajat. A cukor és az olaj is teljesen felesleges kalória. Olaj nélkül ugyanúgy lehet hagymát dínsztelni vízen, a sütést is meg lehet oldani sütőben. Nem eszünk semmilyen divatos vegán terméket, pl vegán sajtot, szejtánt, vegán bacont. A tofu sárga lámpás, nem kötelező, de belefér. Ajánlom Dr. Gregger könyveit és videóit, ő az étrend "atyja". Le tudod tölteni a daily dozen alkalmazást, ott láthatod, hogy miket kell enni és nyomon is tudod követni a táplálkozásodat. De le is írom, mik az alapvető alapanyagok: teljeskiörlésű gabonák, hüvelyesek, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, lenmag. Ami fontos, hogy B12 vitamint szedni kell. Minden mást be tudsz vinni a teljesértékű növényi étrenden. Nagy előnye, hogy nem kell mellette sem kalóriákat, sem makrókat számolgatni. Az a rossz étrendek sajátja. Ha azt eszed és annyit, amit és amennyit a daily dozen felsorol, akkor nem sok esélyed van túlenni magad, ráadásul sosem leszel éhes. Fontos, hogy az étel nem ellenség. Főleg nem az egészséges ételek. Enni kell rendesen, akkor is, ha fogyni vágyunk. Emelett ugyanúgy elengedhetetlen a rendszeres testmozgás. Nagyjából ennyi, írj/írjatok nyugodtan, ha van kérdés, akár itt, akár privátban. :)

2021. márc. 13. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!