Miért nem tudok tovább fogyni?
"Viszont akármennyire keveset eszek vagy sokat sportolok képtelen vagyok 61 alá menni."
Ilyen nincs. Írd le egy tipikus napod étrendjét grammra pontosan, utána tudunk miről beszélgetni.
A súlyvesztés, ahogy csökken a testsúlyod egyre nehezebbé válik. Ha az emberen van egy kisebb nagyobb felesleg, akkor az elején szinte le olvad a zsír a legtöbb emberről, ha elkezd diétázni, de utána amikor már egy vékonyabb testről akar lemenni egy még vékonyabbra már benehezedik.
Valószínűleg az elején kalóriadeficitbe voltál és fogytál szépen, mostanra viszont, ahogy csökkent a testzsírod és a testsúlyod csökkent a tested kalóriafelhasználása is. Valószínűleg szépen lassan tovább kell csökkentened.
Tudom sokan ellenzik a kalóriaszámolást, pedig a mai telefonos applikációkkal, vonalkód leolvasókkal pl: YAZIO szinte gyerekjáték, én valami mazochizmusból kifejezettem szeretem is számolni :D .
Előző vagyok, picit össze vissza írtam, a mondanivalót nézzétek, ne a megfogalmazást pls, az borzalmasra sikeredett :D :( .
Valószínűleg szépen lassan tovább kell csökkentened a bevitt kalóriákat *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!