Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok tovább fogyni?

Miért nem tudok tovább fogyni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hónapja elkezdtem életmódot váltani ami annyit tesz hogy egészségesen étkezem és heti 5-6 napon sportolok. Sikerült 67kilorol 61re (173cm) lefogyni aminek nagyon örültem. Viszont akármennyire keveset eszek vagy sokat sportolok képtelen vagyok 61 alá menni. Ha esetleg valaki tudja mit csinálok rosszul vagy mit kéne máshogy, nagyon megköszönném a válaszát!

2021. márc. 11. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Mert ha ennél is tovább fogynál,már alultáplált lennél....🙄
2021. márc. 11. 08:26
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

"Viszont akármennyire keveset eszek vagy sokat sportolok képtelen vagyok 61 alá menni."

Ilyen nincs. Írd le egy tipikus napod étrendjét grammra pontosan, utána tudunk miről beszélgetni.

2021. márc. 11. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
A test alapvetően tudja hogy mi a legjobb súly magasság arány, ha azt eléred, akkor nehezebben hagyja magát, mert már szinte átcsúsznál az alultáplált kategóriába. Én 190 cm vagyok és 120 kg-ról lefogytam 90-re, ez stabilan beállt nálam.
2021. márc. 11. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A súlyvesztés, ahogy csökken a testsúlyod egyre nehezebbé válik. Ha az emberen van egy kisebb nagyobb felesleg, akkor az elején szinte le olvad a zsír a legtöbb emberről, ha elkezd diétázni, de utána amikor már egy vékonyabb testről akar lemenni egy még vékonyabbra már benehezedik.

Valószínűleg az elején kalóriadeficitbe voltál és fogytál szépen, mostanra viszont, ahogy csökkent a testzsírod és a testsúlyod csökkent a tested kalóriafelhasználása is. Valószínűleg szépen lassan tovább kell csökkentened.

Tudom sokan ellenzik a kalóriaszámolást, pedig a mai telefonos applikációkkal, vonalkód leolvasókkal pl: YAZIO szinte gyerekjáték, én valami mazochizmusból kifejezettem szeretem is számolni :D .

2021. márc. 11. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, picit össze vissza írtam, a mondanivalót nézzétek, ne a megfogalmazást pls, az borzalmasra sikeredett :D :( .

Valószínűleg szépen lassan tovább kell csökkentened a bevitt kalóriákat *

2021. márc. 11. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a 61 kiló teljesen jó, ha emellé sportolsz, az izomtónust is vedd bele.
2021. márc. 11. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!