Jártatok már igy, hogy fogytatok csomót és a végén kiderult, hogy mindez semmi, tovább kell fogyni, az elért elsödleges cél után?
En fogytam 28 kilót most vagyok 77 es folyton 52-49 kilós nök vesznek körul , tök kövérnek érzem magam , es valóban nagy még a karom , hasam
Azt hittem hogy ha elérem ezt a súlyt , mar szép leszek , de távol vgyok még a bikinitöl
Idénre már nem sikerul elérnem az ahitott formát , pedig azt hittem
167 magas vagyok /42 eves
Ha másokhoz hasonlítod magad, sosem leszel elégedett, ennyi a titok.
28 kiló azért nem semmi, inkább büszkének kéne legyél magadra.
167 centihez nem igen reális az, hogy 77 kilósan ne érezd magad túlsúlyosnak. Az kb 18-20kg felesleg.
Nekem nincs fogalmam arról hogyan fogok kinézni mire lefogyok, de eleve egy olyan súlyt tűztem ki célul ami a magasságomhoz már normál tartományban van bmi szerint. (mert nem tudok máshoz viszonyítani), mivel sose voltam felesleg nélkül csak 10 éves koromig.
Ha én a 175 centimhez kinéznék egy 80 kilót, persze hogy még túlsúlyos lennék, és nem is csodálkoznék azon, hogy nem úgy nézek ki ahogy szeretnék, mert a 80 kg még elég sok. Szóval 65 kilót tűztem ki és az a cél lebeg a szemeim előtt, nem 15 kilóval több. Mivel nálam a normál testsúly valahol 58 és 75 kiló között van, ezért én a 65 kilót tartom ideálisnak.
Én még csak 11 kilót fogytam , szóval évekre vagyok a végcéltól, de igen, tudom azt, hogy még 20, meg még 40 kiló fogyás után is rohadtul messze leszek attól, hogy jobban nézzek ki, de nem érdekel. A cél ott van előttem, az eszközeim már megvannak, a diétámat betartom és imádom, a mozgás is megvan, már csak idő kérdése.
Utolsó válaszoló te most hány kiló vagy , mennyiről indultál ?
Mi nagyon egy cipőben járunk , ahogy sejtem és hasonló időben is kezdtünk neki ennek a hosszú menetelésnek. ☺
Az 1-es válaszoló nagy baromságot irt.Mi az,hogy a 42 évesek még munkába is alig tudnak elmenni és nem tudnak sportolni?
Kérdező,ne azt nézd,hogy más milyen.Te legyél elégedett magaddal.A 28 kiló,szép eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!