Jártatok már igy, hogy fogytatok csomót és a végén kiderult, hogy mindez semmi, tovább kell fogyni, az elért elsödleges cél után?
En fogytam 28 kilót most vagyok 77 es folyton 52-49 kilós nök vesznek körul , tök kövérnek érzem magam , es valóban nagy még a karom , hasam
Azt hittem hogy ha elérem ezt a súlyt , mar szép leszek , de távol vgyok még a bikinitöl
Idénre már nem sikerul elérnem az ahitott formát , pedig azt hittem
167 magas vagyok /42 eves
Te se vagy százas, kérdező. Ki szólt be neked azért, mert nő vagy? A válaszoló súlyának meg mi köze a szexuális orientációjához szerinted? És ez miért számít a fejecskédben oltásnak?
Amúgy van még rajtad egy jó 15 kiló. Lehetsz szép úgy is, de a legnagyobb jóakarattal se vagy vékon. Vagy fogadd el magad ducin, vagy fogyj le.
Teljesen irreális céljaid vannak. Ne 49-52 kilós emberekhez hasonlítsd magad. Az kislány súly. Felnőttkorban max. annak jó, aki nagyon alacsony.
Te egy felnőtt nő vagy, nem kislány. 42 évesen ne hagyd, hogy ennyire befolyásoljanak mások.
Örülj a mínusz 28 kilónak, az nagyon sok, és nagyon nagy eredmény. Biztosan sokkal jobban nézel ki, mint előtte, és biztosan sokkal több ruhát is tudsz már hordani.
Ne görcsölj ennyire. Élvezd az életed.
69 kilóval igencsak a szélén leszel a normális testsúlynak ehhez a magassághoz. Onnantól 1 lépés a túlsúly.
A nagyjából ideálishoz képest ami 57-60 kiló körül van, meg jelenleg legalább 17 kilóval vagy több. Furcsa, hogy meglep, hogy 77 kilóval nem vagy elégedett magaddal. ÉN se lennék elégedett 77 kilóval pedig 8 centivel magasabb vagyok. Onnan még nekem is legalább 12 kg mínusz az ideális.
Amúgy meg nem vagy normális, hogy nekiállsz puszta testsúly alapján azzal dobálózni, hogy egy fiú meleg, csak mert zsírtalanítani szeretné magát. Nekem pl az első gondolatom az volt, hogy nem csak lefogyni szeretett volna, hanem utána izmot is felszedni. Plusz senki nem gyűlölködött mert nő vagy, nem tudom hol olvastál ilyet. Emellett pedig a világ legnagyobb butasága, hogy másokhoz hasonlítod magad. Semmi értelme. 52-49 kiló azoknak oké, akik 155 centisek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!