Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megcsináltam ezt a hiit...

Megcsináltam ezt a hiit edzést, de a kalóriabázis nagyon keveset mutat szerintem?

Figyelt kérdés
[link] Ezt csináltam meg, be is írtam a kalóriabázisba és azt írta hogy ezzel mindössze 82 kcalt égettem el. Nem tudom ezt nagyon elhinni, mert becsületesen végigcsináltam, és elég nagy súlyból szeretnék f9gyni. 74kg,és 163 cm. Fokozatosan szeretnék haladni, azaz ezen a héten csak 10 perces hiiteket csinálnék meg, és csak aztán váltok. A tényleges kérdés, hogy ezzel az edzéssel mennyit égethettem el, vagy a kalóriabázisnak igaza volt-e.

2021. márc. 10. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az reális eredmény. Nekem is hasonló mennyiséget mutat a karkötőm, hasonló Chloe Thinges, 10 perces vidire.
2021. márc. 10. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából reális, sőt én inkább mondanám soknak, mint kevésnek. Én a helyedben inkább azon gondolkodnék el, hogy ekkora túlsúllyal biztosan tönkre akarom-e tenni az izületeimet ezekkel az ugrálós, intezívebb edzésekkel.
2021. márc. 10. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Ez nagyon is sok égetés 10 perc alatt. 10 percnek semmi értelme, de arra gondolj, hogy egy rendes, egy órás ilyen edzés során 500 kalóriát elégetsz.
2021. márc. 10. 22:50
 14/16 anonim ***** válasza:
27%

Tudod mi az a hiit edzés? Nem szokták 1 óráig csinálni, nem véletlenül.

2021. márc. 10. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:
5%
Ne haragudj, de ez vicc? Mit vársz 10 perc ugribugritól? Még hiitnek sem nevezhető.
2021. márc. 14. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:
10percnek semmi értelme így
márc. 20. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!