Kalóriabàzis használt valakinek ?
Figyelt kérdés
Mit sportolsz mellé ? . Hany kg/cm vagy ?. Miota használod? Milyen eredmenyek vannak ? Jo sok kérdés de kivancsi vagyok .2020. jún. 8. 17:09
1/4 anonim válasza:
Itt sokaknak használt, de én utáltam, mert elvitte a fél napomat, mire bepötyögtem mindent. Úgyhogy én abbahagytam, nem bírom a számolgatást, meg az állandó telefon nyomogatást. Intuitív módszerrel fogyok.
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon hasznos
Tornázok főleg. Chloe ting tornák és társai
165 cm vagyok 64 kg, a cél az 55-56 kg
Április eleje óta használom, eredmény: centikben is látható, illetve - 8 kg
3/4 anonim válasza:
Fél évig használtam kb, segített. Kicsit sokáig tartott beírogatni valóban, de kibírtam. 🙂 158/55 voltam (zsíros, vastag combok, nagy has), lementem 46 kilóra, most 49 vagyok, ez még pont jó. Jóga, biciklizés, gyaloglás, mást nem igen sportolhatok. Amióta súlyt tartok, azóta nem használom, csak ésszel eszek meg igyekszek mozogni.
4/4 anonim válasza:
2,5 hónapig hasznàltam makrotàpanyagok szàmolàsàhoz, mert az arànyok- milyen makróból mennyit- fontosak szàmomra ( kalória nem érdekelt). Segített, mert nem papír/ toll módszerrel kellett szarakodni.
Aztàn idővel úgy éreztem, beàllt az étrendem, megszoktam, elkezdett zavarni is az adminisztàció, azóta nem vezetem. -10 kgnàl hagytam abba a naplózàst, most -48kg-nàl jàrok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!