Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Használt már valaki fogyi...

Használt már valaki fogyi kapszulát?

Figyelt kérdés
Használt már valaki fogyi kapszulát? Gondolok itt a Kitozánra, Ananász kapszulára. Tapasztalatok?
2019. aug. 2. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Miért nem lehet megérteni, hogy egy minimális erőfeszítés nélkül NEM lehet fogyni! Nincs semmi csodaszer! Miért esik nehezére egészségesen étkezni és mozogni?
2019. aug. 2. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
A nővérem szedett, egy hét alatt 2 kilót hízott.
2019. aug. 2. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Fogyi tabletta? Fogyatékossá tesz vagy azt gyógyítja? Miért nem lehet legalább fogyónak írni?
2019. aug. 2. 14:23
 4/9 anonim válasza:
91%
NEM , ez egy átverés , pénzcsalás.
2019. aug. 2. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Ha fogyni akarsz akkor ne legyél lusta, hanem tegyél is érte.

Amúgy ha ez használna, akkor szerinted lenne még kövér ember? Na látod.

2019. aug. 2. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Fogyi tabletta 1 dolgot fogyaszt. A pénztárcádat. Amennyit elköltesz baromságokra, csodaszerekre, azt jobban tennéd ha minőségi, tapanyagban hasznos ételekre költenéd, és mellé mozognál. Az a javadra válna. De elhiszem hogy könnyebb bekapni 2 szem bogyót, hogy aztán este nagy pofával zabálhass, és várd a csodát.
2019. aug. 2. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Igen, miközben a tévében az Asztro show-t nézem, közben felváltva arab milliárdosok levelére válaszolok, akik nekem akarják adni a pénzüket, illetve facebookon Zuckerbergnek írok vissza, hogy elfogadom az ingyen felkínált Teslát.
2019. aug. 2. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Még 16 évesen, metabolt, iskolai nővér ajànlotta. Azt mondta ha szedem lefogyok tőle. Csak egy hónapig szedtem mert 6 kilót híztam szedés alatt, így abbahagytam. Az a +súly utàna le is ment egyébként magàtól. Mit tudtam én még akkoriban arról hogy kell lefogyni... Sok hülyeséget kipróbàltam.
2019. aug. 2. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy dologra jó volt. A dobozra rá volt írva, hogy nem helyettesíti a normális érkezést, és nekem ez elég volt ahhoz, hogy amíg szedtem a bogyót, ne nasizzak. Nekem ez volt a legnehezebb, nem bírtam megállni, hogy ne rágcsáljak valamit, de a bogyó elég motiváció volt, mert tudtam, ha véletlen valamire jó is lenne, senkit nem ér, ha közben tolom a csokit. Az első két hétben olyan 1,5 kilóval lettem kevesebb, utána semmit nem változott a súlyom (30 napra elég bogyó volt a dobozban). Sose fog kiderülni, mennyi lett volna a különbség a bogyó nélkül, gyanítom kb ugyanennyi

De placebónak nekem bevált. Többet ne várj tőle, de ilyen akaraterő-növelőnek szerintem jó.

(Járok edzeni, meg nagyjából odafigyelek a kajára, csak hát a nasi...)

2019. aug. 2. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!