Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki használta már a StarDie...

Valaki használta már a StarDiets SD36-ot?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy valóban használ vagy csak egy újabb hülyeség

2020. jún. 5. 20:08
 1/8 toybunny válasza:
100%
Én rendeltem (remélem meg is érkezik), viszont sajnos nem találtam róla véleményt más felületeken sem. A hetekben jelent még csak meg, de ha lesz hatása vagy bármilyen tapasztalatom, írok róla.
2020. jún. 11. 12:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen 😘
2020. jún. 17. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nincs csoda dieta. Nem eza titok
2020. júl. 1. 00:57
 4/8 toybunny válasza:

3. hete szedem, változást sem súlyban, sem közérzetben, sem látványosan nem tapasztalok. Még 2 heti adag van hátra, de szerintem továbbra sem fog segíteni semmiben. Némi anyagcsere segítő hatása van, de ez is elenyésző, akár másnak is tulajdonítható. Mellékhatása nincs, ez legalább jó pont, nyilván elszedem, s nem is vártam csodát, de újra nem venném.

Mj.: szerintem egyedül (4-5 éve) a loomya ért valamit is, a jelenlegi formája nem. Ma már a rendszeres mozgáson és megfelelő étrenden kívül semmi nem fog.

2020. júl. 2. 10:58
 5/8 Ági777 válasza:
100%
Vettem egy dobozzal,szerettem volna 4-5 kg-ot leadni,szedtem egy hónig,naponta 2 szemet. Semmi változás. Vettem egy újabb dobozzal,hátha több idő kell a hatás beindulásához. Sajnos ezután sem indult be a fogyás,nem használt. Sőt! Beindult a hízás. Nagyon bánom,hogy pénzt adtam ki érte,tanultam belőle. Nincsenek csodabogyók,amitől diéta és mozgás nélkül le lehetne fogyni. Átverés ez is,akár csak a többi csodát igérő fogyikapszula.
2021. márc. 17. 09:28
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
De tenyleg azt hiszitek hogy egy csodabogyotol lefogytok? Ha ilyen egyszeru lenne mindenki azt enne es vekony lenne
2021. márc. 17. 22:17
 7/8 anonim válasza:
Történt valakinél valami?
2021. ápr. 17. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az éhségérzetet csökkenti és nem kívánom az édességet. Tehát magyarul így fogy az ember hogy kevesebbet eszel. De több kommentet olvastam inkább rosszakat hogy nekik nem csökkenti az éhségérzetet.
2022. ápr. 14. 08:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!