Hogy tudnék hamarabb látható eredményt elérni?
Elkezdtem diétázni, 168 cm vagyok és 86 kiló. Próbálok rendszeresen edzeni, ami a karanténnak köszönhetően könnyebben megy. Nyárra szeretnék valamivel jobb alakot.
Kérlek ne támadjatok azzal, hogy gyorsan nem lehet fogyni! Ezzel tisztában vagyok, nem is akarom siettetni a dolgokat. Viszont az lenne a kérdésem, hogy tudtok pl olyan turmix recepteket amik gyorsítják az anyagcserét?
Egyébként 55-60 kilóig szeretnék lefogyni.
L
Pedig tényleg nem lehet gyorsan. Én ezzel a magassággal szeretnék 64-ről 57-58 kg-ra (vissza)fogyni. Eddig 2 hónap alatt -2,5 kg-nál tartok. Tudom, hogy ha nem állok meg, következetesen tartom az étrendet, menni fog.
A turmixot én nem tartom jónak. Ha valamit csak megiszol, ráadásul pépesítve is van, azt gyorsabban feldolgozza a szervezet és nincs meg az evés élménye sem.
Az anyagcserét leginkább a sportolás, izom építés fokozza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!