Sok volt az eddig a bevitt kajamennyiségem?
Figyelt kérdés
Reggelire ettem(felkelés után fél órával,3/4 10kor)egy kis szelet fehér kenyeret amit megcsináltam pirítósnak. Kentem rá késhegynyi zsírszegény vajat + hozzá ettem 2 lapka sajtot(tudjátok az a becsomagolt négyzet alakú)
ebédre pedig (12kor) rántott csirke husit (kis darab)+1 nagyobb megfőzött krumpli,vaj nélkül.(tehát nem tört krumpli)
mit egyek még ma?
tojásból kicsit elegem van,tegnap megettem 4et :D
köszi.
ja és mellette futni szoktam este+ tornázok meg bicaj.
2010. aug. 18. 13:11
1/4 anonim válasza:
ez nem lenne rossz ha nem lenne benne a rántott hús, de azért még így sem olyn vészes... Ma már egyél csak zöldséget és nem gáz
2/4 A kérdező kommentje:
hát sajnos ez volt,mert rendelt kaja van hétköznap és nem találtam olyan rossznak..és finom is volt:D igen ma már csak gyümit vagy zöldséget fogok enni:)
2010. aug. 18. 13:21
3/4 anonim válasza:
honnét tudjuk, hogy sok-e? semmit nem tudunk rólad...de igen, sok volt, ha még nem múltál el 15-16 hónapos, mert kb egy akkora gyereknek kell ennyit enni fél nap alatt :S
4/4 anonim válasza:
Nincs valami sok a fehérjéből.Tényleg ,hol van?Ez alíg haladja meg a 600 cal.Ettől hogy van elegendő energiád a futáshoz?
Ez tényleg egy gyerek menü 10 hónaposan.Így nem izmot fogsz építeni,ha nem azt fogod leépíteni.További kellemes leépülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!