Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

December lettem diagnosztizálva Hashimoto-val és IGT-vel.

Merckformin XR 750 mg szedek napi 2x1.

Ez mellett 160 g ch diétát tartok, ami kalóriában 1600 kcal szokott lenni max naponta.

Egy héten 5x edzek (1x szobabicikli, 4x elliptikus tréner /30-40 perc/)

-6 kg ment le eddig, 3 hete stagnál és centiben azt látom, hogy +1-3 cm jött vissza mindenhová a 3 héttel ezelőttihez képest.

Mit rontok el?

A dietetikus szerint 1200 kcal kéne ennem életem végéig, akkor is, ha mozgok. Megmondom őszintén, hogy az kínzás lenne nekem.

154 cm/83 kg, 31 N

2021. márc. 5. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Akkor kompromisszum. 45 perces edzések 1400 kalóriával.
2021. márc. 5. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

A "dietetikus" hülye, és fogalma sincs a szakterületéről!

A fogyás nem egyenletes, az 1600kcal tökéletes egyelőre neked, tarts ki, be fog indulni.

2021. márc. 5. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek nehezen indul be, ne add fel :) + Keress egy jobb dietetikust. IR-es vagyok és elvileg ha jól rakják össze a diétád, akkor az elején sem kell éhezni, a fogyáshoz sem.
2021. márc. 5. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

December óta be kellett volna indulni.

Ha tényleg betartod a diétát, lehet sok neked ez a 160g ch.

2021. márc. 5. 20:13
 5/7 A kérdező kommentje:
6 kg ment le december óta, írtam is fent. 3 hete viszont stagnál. Azt hittem ilyen nagy súly feleslegnél később kezd el stagnálni.
2021. márc. 5. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hétre állt meg, majdnem feladtam, nagyon elvoltam keseredve. Heti 6 edzéssel és szigorú diétával. Végig kalóriadeficitben voltam. Aztán hirtelen leszaladt 2 kiló. Vannak ilyen platók, mikor meg áll a súlyvesztés, csak a célt lásd magad előtt és menj előre.
2021. márc. 6. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is menni fog, csak ne add fel!
2021. márc. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!