Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Edzek de nem fogyok! Sőt,...

Edzek de nem fogyok! Sőt, hízok! Mi a baj?

Figyelt kérdés

Már kb. 1 hónapja Rubint Réka-féle alakreformokat csinálok és a combomjaim egyre csak vaskosabbak. A 102 cm-es átmérőjű csípőmnek köszönhetően sosem voltak vékonyak, ezért volt a fő célom a vékonyítás, de nem jött össze...

Pedig figyelek az étrendemre is. Kb 1200/1300kcal viszek be egy nap (de lehet néha ennék is kevesebbet) és csak minőségi ételeket.

Egyébként 173cm/63kg/"lány" vagyok.

Mi lehet a baj? Milyen edzésformával tudnék faragni a combjaimból?

U.i.: azzal nincsen bajom, ha izmos a lábam, de az már eléggé zavaró, hogy izmos + még hájas is. Az összkép meg méginkább zavaró, mert így csak hájasnak néz ki.

2021. febr. 6. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan változott a testsúlyod az elmúlt hónapban?
2021. febr. 6. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Le tudnád írni egy napi étrended? (például a mait)

A combod pedig, ahogy te is írtad, az edzés miatt vastagszik.

2021. febr. 6. 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Az egy hónap alatt hájasodott a combod?
2021. febr. 6. 21:40
 4/11 1112 ***** válasza:
51%
Állítólag az izom nehezebb, mint a háj, én csak ennyit fűznék hozzá, nem értek hozzá.
2021. febr. 6. 21:57
 5/11 A kérdező kommentje:

#1:

Január elején 65 kg voltam, szóval úgy gondolom, 2 kg felesleg szépen lement. Nem volt teljesen zökkenőmentes, mert 1x megindult, aztán megállt. Gondolom csak vizet vesztettem az elején. Január vége óta vagyok annyi, amennyi most.

#2:

Reggelire vitalis zabkását szoktam enni egy fél marék mogyoróval. Tízórait mostanában nem szoktam fogyasztani, még az új év kezdetekor ettem 1 fél almát, mert reggelire kevés volt a zabkása. Ebédre azt eszem, amit éppen főz az anyukám. Most a szüleim is figyelnek az étrendükre és ezmiatt anyukám is úgy próbál főzni, hogy az az előnyünkre váljon. Pl. ha a második valami hús, akkor nem krumplit eszünk hozzá, hanem karfiolt. Ma főzeléket ettünk, de ez mindig változik. Ebédnél azt csináltam eddig, hogy mindig csak a felét ettem meg annak, amennyit szerettem volna. Étkezés előtt és után pedig mindig iszok egy fél pohár vizet. Uzsonnára egy almát szoktam enni (ritkán mézzel és fahéjjal). Vacsorára hideget eszek: 2 db ripszropsz vajjal megkenve, valami szalámival és vagy uborkát vagy paradicsomot eszek hozzá.

A napi 3l minimum folyadékot is megiszom! :)

#3:

Kb 1 hete vettem észre a változást.

2021. febr. 6. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

2es vagyok

Ez a mennyiség borzasztó kevés, főleg, hogy valószínűleg még fejlődő szervezet vagy. Ráadásul még ezt a kevés kalóriát sem a legjobb forrásokból viszed be. Ha szükséged van segítségre, írj rám nyugodtan privátban.

2021. febr. 7. 00:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Oo, azt hittem ez a megfelelő mennyiség:o

Egyébként igen, még fejlődő szervezet vagyok.

2021. febr. 7. 08:38
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

1200 kalória mellett nem épül izom. 2400-3000 kalória kéne neked ahhoz, hogy izomtömeget szedj fel.

Türelem és kitartás majd meghozza az eredményt.

2021. febr. 7. 11:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem. De én nem szeretnék izmosodni. :D Legalábbis addig nem, amíg nem fogytam le. A fő célom a vékonyabb combok.
2021. febr. 7. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Edzéstől egyértelmű hogy izmosabb leszel. Ha nem akarsz izmosodni, egyél keveset aztán legyél skinnyfat...nem szép hidd el.

Ajánlom hogy ne a kg-at nézd elsősorban, hanem a cm-ket. Mert lehet hogy súlyban ugyanannyi maradsz, vagy esetleg még többet is mutat a sok edzés miatt (mert ugye izmot szedsz fel, és az izomnsk nagyobb a súlya mint a zsírnak) ,de attól még látszólag vékonyabb leszel.

2021. febr. 7. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!