Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor fogyok, vagy hízok?

Most akkor fogyok, vagy hízok?

Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok, 60 kg. Ma megettem 2 Roshen karamellas csokit, 1 banant, 2 db fustli virslit fel szelet rozskenyerrel es olyan 300-400 gramm rantottkarfiolt. Emellett setaltam 3 orat gyors tempoban es bicikliztem masfel orat kozepes tempoban. Ennyi mozgassal sikerult annyi kaloriat elegetnem, hogy ne hizzak?
2020. júl. 3. 17:45
 1/6 anonim válasza:
81%
Nyuszifül egy nap alatt nem váltod meg a világot. Majd két hét múlva már talán lemegy 2-3 kilo. Szeretlek.
2020. júl. 3. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem is ugy ertettem, hogy egy nap akarok lefogyni. A kerdes lenyege hogy ma eleg sokat ettem (egyebkent kevesebbet eszek) es hogy ennyi mozgas elegendo e ahhoz hogy lemozogjam/ne hizzak tole.
2020. júl. 3. 17:49
 3/6 Unikornisszarv válasza:
100%

Először is tudnod kéne, hogy neked mennyi kalória kell ahoz hogy a súlyodat fent tartsd. Akkor fogysz ha kalória deficitben vagy, azaz kevesebb kalóriát eszel meg mint amennyi kell a testednek, ha 10%-os deficitben vagy akkor lassabban fogsz fogyni de több izom marad, ha 20%-ba akkor gyorsabban de viszont több izmot is veszíthetsz, és ez így van. Ha pedig több kalóriát eszel mint amennyit kell neked a fenntartáshoz akkor hízni fogsz. A makrók is számítanak, azaz hogy mennyi zsírt, szénhidrátot és fehérjét vittél be azzal az étellel.A biciklizés az kardiónak számít ha jól tudom, mint a sétálás is, számít az is, hogy milyen tempóban mentél az alatt a másfél óra alatt.

Vannak ezek a NETFITT-es mérlegek, amik tudnak egy kalória számot adni, hogy mennyit fogyaszthatsz, bár nem hiszem hogy az olyan pontos lenne.

Remélem tudtam segíteni.

2020. júl. 3. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos alapjaiban rosszúl gondolod ezt az egész kalória számolós dolgot.

Egy nap alatt se fogyni se hízni nem fogsz. Amúgy is kevés ennyi kaja egy napra.

Mozogj annyit amennyi jól esik. De rendszeresen. És olvass utána jobban az egészséges életmódnak.

2020. júl. 3. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen hülyeséget csinálsz. Közepes aktivitás mellett körülbelül 1700 kalóriát ehetnél meg naponta. Utána se kell számolni ahhoz, hogy lásd, teljesen hülyeséget csináltál ezzel az evéssel. Ha nem eszel eleget, fogyni sem fogsz, hiszen a szervezeted átfordul egyfajta védelmi funkcióra. Egyél eleget és minőségit.
2020. júl. 4. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt megadod a kívánt adagokat, és kiadja mennyi kalória kell neked a fogyáshoz/súly tartásához/hízáshoz. Mondjuk kiad 1700at. Felmész kaloriabazis.hu-ra regisztrálsz, itt is megadod az adataidat és tudod vezetni miből mennyit ettél, és azt kell figyelned, hogy az előző oldalon megadott mennyiséget ne lépd túl.

2020. júl. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!