Nagyon elrontottam a mai napot?
Ezeket ettem ma:
Reggeli: 2 db hortobágyi palacsinta (csirkéből, kapros natúr joghurttal leöntve)
Délelőtt: Myprotein Lean Bar fehérjeszelet + egy kókusztejes kávé
Ebédelni nem volt időm, ezért ittam egy cukormentes Hell-t.
Mire hazaértem, nagyon éhes lettem és megettem kb. 200 g linzer süteményt. :/
Késői uzsonna: egy mangó
Vacsora: 1 csomag (65 g) rizskása, 175g 0,1%-os joghurttal és kalóriamentes epersziruppal.
Ma már valószínűleg nem fogok mást enni.
25/L vagyok, 165 cm, 54 kg.
Ülőmunkát végzek, súlytartás a célom.
Ezt hogy érted?
Zabpehelylisztből (kb. 50 g) sütöttem 2 dbnormál méretű palacsintát kókuszolajon, darált natúr csirkével megtöltöttem és leöntöttem sovány joghurttal. Ennél diétásabbra nehezen lehetne ezt az ételt megcsinálni.
Amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek!
A linzer becsúszott, hétvégén voltam nagymamámnál, ő csomagolta el nekem. A többi kajával szerintem nincs probléma (kivéve az energiaital, de ebbe most ne menjünk bele, mert kalóriamentes volt, tehát fogyás/hízás szempontjából irreleváns).
Szerinted miket kellene ennem?
3-as vagyok.
Sok teljesértékű gabonát, teljeskiörlésű kenyeret, bulgurt, barna-fekete rizst. Ami még esszenciális az a zöldségek és gyümölcsök. Itt gyakorlatilag bármi jó. Fehérje forrásnak sovány hús, hüvelyesek. Amit nem kellene enned: feldolgozott termékek, olaj, cukor, fehérliszt.
A legjobb, ha a makróid kb így oszlanak el: fehérje-zsír 15-15 %, szénhidrát 70 %.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!