Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rossz volt a mai...

Nagyon rossz volt a mai etkezesem?

Figyelt kérdés

Reggeli:

2 kis szelet -80%al szenhidrattal csokkentett kenyer (kisebb tenyernyi)+ ra csinaltam (majas+uborka+tojas+ majonez+ mustar osszekeverve krem)

Tizorai: 1 alpro kokuszjoghurt

Ebed: fozobanan+csirkehus

Vacsora: tonhal + salata (ez csak lesz)

Plusz elmegyek futni 5 km es lepcsozok + kicsit hasazok

2021. márc. 1. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akkor tudjuk megmondani, ha megadod a korod, nemed, magasságod, testsúlyod, és az elfogyasztott ételek mennyiségét grammra pontosan.
2021. márc. 1. 15:11
 2/12 A kérdező kommentje:

23, 167, 53-54 kilo

Tonhal: riomare

Fozobanan 1 db

Csirkehus 3 tenyernyi

2021. márc. 1. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem jó és még hizhatnal kicsit
2021. márc. 1. 15:38
 4/12 anonim ***** válasza:
7%
Ez nekem 2 napnyi adag. Kenyér kilőve, tökmindegy milyen csökentett, mert liszt van benne. A liszt hízlal, mint a disznó.
2021. márc. 1. 15:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kevésnek mondanám. 99% hogy ezt az étrendet hosszú távon nem fogod bírni tartani. Számolj kalóriát, ha kezdő vagy és nem tudod mennyi az annyi.
2021. márc. 1. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
nem volt nagyon rossz, az aznapi étkezésed, de a jótól is messze állt. Ha mozogsz is mellette ennyit enni édes kevés. Ne minél gyorsabban próbálj lefogyni, mert annak csak negatív következményei lesznek. Hosszú, tartható távban gondolkodj! Jobb lesz az eredmény is, és jobban is fogod bírni.
2021. márc. 1. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert lényegében alig ettél valamit (mindezt úgy, hogy még pont jó a súlyod, de ha ennél kevesebb lesz, akkor már menstruálni sem fogsz, pl).

Lassan kezdj el keresni valami szakembert az étkezési zavarodra - tudom, nem vagy az... DE ;)

Csak összejasonlításképp: a négyéves unokahúgom többet eszik egy nap.

2021. márc. 1. 18:38
 8/12 A kérdező kommentje:
De egyszeruen nem tudok tobbet enni. Van energiam. Pluszban meg futas elott megettem egy banant. Nem vagyok ehes egyaltalan..
2021. márc. 1. 19:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Mond már meg nekem,hogy mégis hova akarsz te még fogyni?
2021. márc. 1. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
48%

"+ ra csinaltam"

Az nem túl higiénikus... :D

"majas+uborka+tojas+ majonez+ mustar osszekeverve krem"

Hogy egyesek mit meg nem tudnak enni!

Figyeld a súlyodat, ha csökkenni kezd, muszáj lesz növelned az adagokat, hogy egészséges maradhass.

2021. márc. 2. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!