Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend így rendben van?

Ez az étrend így rendben van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem a fogyókúrát és azt szeretném megtudni hozzáértőktől, hogy nagyjából rendben van-e az étrendem.

Reggeli:

- 2 vajas pirítós (teljes kiőrlésű kenyérből) vagy

- 2 tojásból rántotta, Abonettel vagy

- 2 virsli pirítóssal

Ebéd:

- Gyros tortillában

- Pörkölt durumtésztával

- Rizses hús

- Húsok (sütve, rántva) salátával

Vacsi:

- Abonett felvágottal zöldséggel vagy

- Virsli

Nassolnivaló: gyümölcs, kölesgolyó

Ha sütök sütit, azt is cukormentesen szoktam már, édesítőt használok helyette, a fehérlisztet meg mással helyettesítem.

Szerintetek ez így okés vagy teljesen rosszul csinálom?

2021. febr. 26. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Miután se magadról nem adtál meg semmilyen adatot, se az ételek mennyiségéről nem írsz, nem lehet megmondani.
2021. febr. 26. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Az adagok a reggelinél ott vannak, vacsorára meg ugyanannyit eszem, ebédre pedig nem szoktam grammra mérni, csak fele annyit eszem mint azelőtt. Igyekszem inkább többször kevesebbet enni, mert előtte napi 1-2 étkezéssel elvoltam.

10 kg-tól szeretnék megszabadulni.

2021. febr. 26. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
#13.12 Nem, a reggelinél sincsenek ott. Mekkor a pirítós? Mennyi vajat teszel rá? Mekkora a tojás? Mekkora a virsli? Komolytalan ez így.
2021. febr. 26. 13:56
 4/8 A kérdező kommentje:

🤔 nem gondoltam, hogy grammra és centire kell ezeket nézni, sima teljes kiőrlésű toast kenyérből eszem 2 db-ot, azt vékonyan megkenem Delma-val.

Vagy ha nem ilyet eszem, akkor 2 tojásból (na annak tényleg nem tudom a méretét) csinálok rantottát és 2 db teljes kiőrlésű Abonettet eszem hozzá.

2021. febr. 26. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyél, amit akarsz, mindent!, csak mértékkel.

Így lefogysz, oké, de életed végéig ezen akarsz élni?

Megsúgom: nem fog menni, hetek-hónapok kérdése, míg eleged lesz, elkezdesz zabálni és 2x annyi jön fel ;)

2021. febr. 26. 14:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Áhh, zabálni eddig sem zabáltam, csak 1 éve abba kellett hagyni a sportot ugye (fallabdázni jártam meg teniszezni) és még betett a home office is, így ellustultam és felszaladt rám 10 kg.

Most újra elkezdtem futni meg aerobikozni és rendszeresen enni.

Egyébként az életmódváltás a cél, hogy nem eszem meg este 11-kor egy 32 centis pizzának a felét, mert egész nap nem ettem. :D az amúgy sem volt egészséges.

2021. febr. 26. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Okés a pirítós toast kenyérből, de én a helyedben sok sonkát és zöldségeket ennék inkább hozzá.

Számomra a virsli felejtős. A méretéhez képest túl sok a kalória tartalma

Ebédnél tészta helyett a pörit is rizzsel enném, barna rizs ha szereted -sokkal laktatóbb.

Rántott húsokat megtudod csinálni sütőben is, csak lekell spriccelni egy kis olajjal. Nem szív magába annyi plusz kalóriát.

Vacsorára pedig én gazdag leveseket/főzelékeket (is) ajánlok.

Persze ez az én ízlésem, de hátha tetszik belőle valami.

2021. febr. 26. 18:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi, ezeket megfogadom. A rántott húson már én is gondolkoztam, hogy így kellene csinálni, de még nem mertem kipróbálni mert sosem csináltam.

Akkor a virslit kukázom vagy maximum meghagyom reggelire, akkor úgysincs sok időm vacakolni a kajával.

2021. febr. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!