Hogyan fogyózzak úgy, hogy a férjem ne tudja meg?
167 cm és 102 kiló vagyok. Amikor megismert 3 évvel ezelőtt 89 kg voltam. Most is csak annyira szeretnék visszamenni. Bár ez még mindig sok, de én akkor jól éreztem magam a bőrömben. Igy meg nem.
Tegnap megemlitettem neki, hogy szeretnék lefogyni és teljesen leorditotta a fejemet, hogy tönkre teszem magam és úgyis ilyen dagadt maradok és igy ismert meg és igy szeret és semmi szükségem lefogyni.
Amikor mondtam, hogy nem érzem igy jól magam és minden ruhám szűk, az volt a reakciója, hogy majd veszünk nagyobb méretűt. Mintha ez a megoldás lenne. És szerintem meg örülnie is kellene, hogy csinosabb akarok lenni. Tök gyagya, nem?
Szeretnék lefogyni, de úgy, hogy ne is tudja, hogy épp fogyózok. Van erre valami lehetőség?
Én 3-kor érek haza, ő meg csak 6-kor. Addig megcsinálom a vacsorát és 6-kor vacsizunk együtt.
Hogyan egyek napközben a munkahelyen? Este a vacsinál nem akarom, hogy lássa, hogy én mondjuk párolt zöldséget eszek a krumplipüré helyett, mert abból csak olyan veszekedés lenne, mint tegnap. Mit tehetnék?
Hát a férjed örülhetne,hogy fogyni szeretnél.Ö is jó húsban van?(em se´rte´s)
Elözször kezdj kevesebbet enni.felejtsd el a fehe´r kenyeret,zsemlét,te´sztákat,édeset,sósat.Igya´l ásványvizet.Mindenféleképpen napi fél óra mozga´s.(torna)Gyümölcs,zöldség.Ha megvacsoráztok egye´l kevesebbet,e´s vacsi utánn semmit.Max almát.....
Ha pedig a férjed megtudja,pedig elöbb utóbb megfogja:)próbáld neki elmagyarázni,hogy te így nem érzed jól magad.
Pláne az ege´szse´ged ,miatt fntos.
"és úgyis ilyen dagadt maradok és igy ismert meg és igy szeret"
Hát ne haragudj, de azt mondja rád, hogy neked úgyis mindegy dagadt leszel örökre és akkor szerinted szeret?!
Én elhagynám az tuti. Szörnyű lehet az ilyen ember, nem hogy válnék de hozzá se mentem volna!
Azt úgyis meg fogja tudni, hogy fogyózol, mert látszik.
Beszélj neki az érzéseidről, hogy neked így nagyon rossz és értse meg. Esetleg menjetek el együtt orvoshoz és elmondja milyen veszélyei vannak ennek a túlsúlynak. Ha van orvosod először beszélhetsz vele külön is és mondd el neki, hogy ijesszen rá a férjedre, hogy meg fogsz halni mert nem engedi hogy fogyózz. Ez nem normális dolog, hogy fel akar hizlalni téged!!!
Este 6-kor jon haza a ferjed, es akkor esztek egyutt vacsit, ugye? Akkor este 6-ig ne nagyon egyel. Akkor pedig egy teljesen normalis adagot, igyal meg elotte 2 pohar vizet, aztan tereld a szot, amikor azt mondja, hogy egyel meg. Ne egyel. Szerintem nem a ferjed a hibas abban, hogy nem tudsz fogyni, hiszen este 6-ig nem is latod. Nem tudja, hogy mit eszel. Ne foglalkozz vele, du. 3-kor pedig meg konditerembe is eltudsz menni mindennap!
Biztos, hogy orulni fog, ha fogyni fogsz, ha nem, az szinte hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!