Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van értelme? (citromlé)

Van értelme? (citromlé)

Figyelt kérdés
Nemrég kezdetem el diétázni.Sportolok is mellette.Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg használ a fogyásban hogyha a szénsavmentes vízbe citromlét teszünk?milyen célja lesz?
2010. aug. 17. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Igen sok benne a vitamin. De a fogyást nem serkenti.
2010. aug. 17. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A citrom picit felpörgeti az anyagcserét, illetve beindítja az emésztést. Plusz jó méregtelenítő. Persze úgyis a diétától, edzéstől fogsz lefogyni, de egy kicsit rásegíthet. Elsősorban éhgyomorra ajánlott inni, ha bírod, langyos vízzel. Én úgy szoktam, de van akinek hányingere lesz ettől. Ki kell próbálni.
2010. aug. 17. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, tök finom tőle a tea:D
2010. aug. 17. 16:20
 4/10 anonim válasza:
inkább almaecet...az segít a diétában, mert gyors anyagcserét csinál.
2010. aug. 22. 14:45
 5/10 anonim válasza:
meg ha almaecetes vizet iszol evés előtt 10 perccel akkor nem tudsz sokat enni.
2010. aug. 22. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Én olyankor szoktam ilyet inni, ha túlzásba viszem a kajálást :) érzem, hogy könnyebben emésztek utána, de gondolom, ha diétázol, úgysem üríted ki a hűtöt 10 perc alatt, úgyhogy csak a fogyás miatt ne idd :)
2010. aug. 22. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
egyszerűen nem leszel annyira szomjas tőle.
2010. aug. 23. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Kicsit későn írok, én ezt iszom napok óta, és látható a változás... 2hete csak citromos meg ecetes vizet iszok :))) igenis használ, kémiailag is eltudnám magyarázni hogy mért, de inkább most nem kezdek bele mert hosszú...... :D tehát igen igyad nyugodtan :P
2011. máj. 13. 14:56
 9/10 anonim válasza:
utolsó. Miben látszik a változás?
2011. máj. 13. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Hat abban pl hogy kondizok tehat van egy kis izom rajtam. Mivel felesleg is volt igy nem domborodtak ki ugy az izmaim. Par napja h ezeket iszom nem hogy a merleg kevesebbet mutat hanem tenyleg LATSZODIK IS. Anyukam azzal b@sztat hogy biztos drogozok....
2011. máj. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!