Van értelme? (citromlé)
Figyelt kérdés
Nemrég kezdetem el diétázni.Sportolok is mellette.Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg használ a fogyásban hogyha a szénsavmentes vízbe citromlét teszünk?milyen célja lesz?2010. aug. 17. 14:47
1/10 anonim válasza:
Igen sok benne a vitamin. De a fogyást nem serkenti.
2/10 anonim válasza:
A citrom picit felpörgeti az anyagcserét, illetve beindítja az emésztést. Plusz jó méregtelenítő. Persze úgyis a diétától, edzéstől fogsz lefogyni, de egy kicsit rásegíthet. Elsősorban éhgyomorra ajánlott inni, ha bírod, langyos vízzel. Én úgy szoktam, de van akinek hányingere lesz ettől. Ki kell próbálni.
4/10 anonim válasza:
inkább almaecet...az segít a diétában, mert gyors anyagcserét csinál.
5/10 anonim válasza:
meg ha almaecetes vizet iszol evés előtt 10 perccel akkor nem tudsz sokat enni.
6/10 anonim válasza:
Én olyankor szoktam ilyet inni, ha túlzásba viszem a kajálást :) érzem, hogy könnyebben emésztek utána, de gondolom, ha diétázol, úgysem üríted ki a hűtöt 10 perc alatt, úgyhogy csak a fogyás miatt ne idd :)
7/10 anonim válasza:
egyszerűen nem leszel annyira szomjas tőle.
8/10 anonim válasza:
Kicsit későn írok, én ezt iszom napok óta, és látható a változás... 2hete csak citromos meg ecetes vizet iszok :))) igenis használ, kémiailag is eltudnám magyarázni hogy mért, de inkább most nem kezdek bele mert hosszú...... :D tehát igen igyad nyugodtan :P
9/10 anonim válasza:
utolsó. Miben látszik a változás?
10/10 anonim válasza:
Hat abban pl hogy kondizok tehat van egy kis izom rajtam. Mivel felesleg is volt igy nem domborodtak ki ugy az izmaim. Par napja h ezeket iszom nem hogy a merleg kevesebbet mutat hanem tenyleg LATSZODIK IS. Anyukam azzal b@sztat hogy biztos drogozok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!