Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra mellett is lehet...

Fogyókúra mellett is lehet enni valami nasit vagy sütit?

Figyelt kérdés

szisztok, csak azt kérdezném hogy van e olyan csoki, vagy sütemény vagy akár csak háztartási keksz ami nassolható film vagy ilyesmi közbe?

fogyókúrázom, lemondtam minden cukros dolgoról, péksütemény , kenyér,

szóval a célom a fogyás, csak megkérdezem hátha van akinek van valami ötlete :)

2021. febr. 17. 09:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Amugy hany cm vagy, hany kg és hány éves? Feltetelezem hogy nő vagy.
2021. febr. 17. 11:56
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Én is tartok itthon cukormentes csokit, rízschipset, olykor csinálok tk gofrit, tk palacsintát, zabpelyhes sütit. Nem kell magad sanyargatni, de azért mértékkel.

Amúgy erre magadtól is rájöhettél volna.

2021. febr. 17. 12:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Leírhatnád az adataidat, és hogy mit eszel; mert 1500kcal mellé neked napi nassolás belefér, ez azért több, mint furcsa. Csoki, ropi, süti, ananászlé.. Az üres kalóriákon kívül eszel is értelmeset?
2021. febr. 17. 13:31
 14/18 A kérdező kommentje:

szia, hát eszek pl reggelire 3tojásból tojásrántottát, de csak 1 sárgával, és kicsi prágai sonka bele és kevés hagyma,

ebéd előtt megeszek még 2db kivit:)

ebédre ált. azt eszem amit főzünk, csirkemell pörkölt köret nélkül vagy pl csirkemáj, nem zsíros dolgot eszek de olyat amibe van fehérje,

vacsi elott eszek par darab nyers zoldseget vagy egy kis tanyer zoldseglevest,

vacsira pedig ugyanazt mint reggelire , vagypedig abonett kicsi sonkával vagy marha steak zöldséggel, vagy halat zöldseggel.

inni pedig csak vizet citromlével vagypedig zöld tea citromlével és kevés édesítővel :) és edzek ebéd előtt 40percet és vacsora előtt 40percet

2021. febr. 17. 13:56
 15/18 A kérdező kommentje:
25éves férfi vagyok, 165cm és 73kiló
2021. febr. 17. 13:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az étrendet elnézve szerintem jobban járnál, ha inkább ennél valamennyi normális szénhidrátot az étkezéseidhez, akkor valószínűleg nem vágynál nassolnivalóra.
2021. febr. 17. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez most mi akar lenni, ketogén diéta? Bár akkor nem értem miért spórolod ki a tojás sárgáját.. Csatlakozom az előttem szólóhoz egyél némi tk. kenyeret, rízst, hiszen nem fogsz életed végéig így étkezni, felesleges minden megszokott köretet kiiktatni.
2021. febr. 17. 22:34
 18/18 anonim ***** válasza:
58%

Nincs gyakorlatilag semmi Ch az étrended én, leszámítva a pár szem kivit meg abonettet. Nyugodtan ehetnél reggelire meg ebédre valami szénhidrátosat. Például a Csirke pörkölt mellé rizst.

A fogyás hosszabb folyamat, tartósan ilyen alacsonyan tartani a cht pedig nem érdemes. A ketogén étrendben is ugyanúgy van energiaadó, a magas zsírbevitel. Semmi értelme ennyi fehérjét enned, ugyanis a szervezet ugyanúgy tud belőle energiát csinálni. Legyenek kiegyensúlyozottak az arányok. Próbálj arra törekedni, hogy minden étkezés én legyen fehérje forrás plusz zöldség. Ch-t pedig szinte mindig ehetsz, vacsira csak akkor ajánlom ha előtte edzettél.

Illetve ha félsz a fogyasztásától próbáld az edzése időpontja köré építeni a Ch beviteledet:)

2021. febr. 18. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!