Ehetem ugyanazt fogyókúra alatt?
sziasztok,
azt szeretném megkérdezni tőletek hogy ehetem e ugyanazt általában minden nap, fogyókúra alatt?
165cm vagyok és 75kg
le akarok fogyni 60kg ra
de nem vagyok annyira a minden nap egyek mást reggelire, ebédre stb. híve
ha például minden nap ugyanazt eszem és mellette ugyanúgy tornázok, attól ugyanúgy tudok fogyni?
persze van az étrendbe zöldség is és hús is ,
leírok egy példát
reggeli: 2tojás citromlés víz
tízórai: light görög joghurt
ebéd: teljes kiörlesu lisztbe sült csirkecomb mellé zöldségköret,
vacsora: 2db virsli és zöldségek
ha tudtok valami ötletet esetleg még napi étrendbe akkor megosztjátok velem légyszíves?:)
tudom hogy megfogom unni, de úgyis változna de általában nincs ötletem és ezt enném, mert ezek mindíg vannak otthon a hűtőbe , de persze valamelyik nap más ebéd vagy vacsora lesz,
de nagyjából az érdekelne hogy BAJ e ha ugyanazt eszem?
meg azis érdekelne hogy mindegyik kalória kalkulátor más kalória mennyiséget ír nekem naponta,
egyik 2380kcal
másik 1862kcal
a harmadik 1433kcal
most mennyi kalória bevitel kell nekem egy napra?
szerintem egy kicsit csökkentened kéne a kalória mennyiséget, ha nem is most de idővel mindenképp, pláne ha végig ugyanazt akarod enni és csinálni, mert elérsz egy súlyt és egy idő után ez már nem lesz elég, stagnálni fogsz
minél többet fogysz annál nehezebben mennek le a kilók, többet kell edzeni
de amúgy nincs gond vele azon kívül, hogy ez nagyon vitamin szegény, ezért lenne jobb a változatosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!