Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni 10 kg-t?

Hogyan tudnék lefogyni 10 kg-t?

Figyelt kérdés

Hormon problémáim vannak, így nem tudok lefogyni már kb 2 éve, viszont felszedtem egy csomó kg felesleget(jelenleg 75kg vagyok).Ügyetlen vagyok a sportokhoz, bár tornázni szoktam naponta 10 percet.Mit tudnátok ajánlani a sikeres fogyás érdekében?

15l

2010. aug. 16. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Két részből áll:

1. diéta (nem önsanyargató FOGYÓkúra)

2. mozgás

A reggelid legyen a legbőségesebb, ha szénhidrátot fogyasztasz, inkább itt tedd.

Az ebéd lehet az, mind egy normál embernek, de a mennyiségre ügyelj.

Vacsorára keveset: halat, salátát.

Este a legnehezebb. Ha elcsábulsz: hal, üres leves (tészta nélkül), ha nagyon nem bírod: kis marék mogyoró.

Rengeteg folyadék (3-4 liter).

Mozgás (nekem ez volt a legnehezebb): a többiek izélni fognak, de nekem ez vált be: súlyzózás karra, mert az rövid idő alatt látványos. Nekem ez hozta meg a kedvemet a többihez. :D

Itt egy konkrét ebéd recept: (baconnel jó a család többi tagjának is)

Leírok itt egy receptet:

Hozzávalók 4 személyre:

1/2 kg burgonya

3 fej vörös vagy lilahagyma

3 gerezd fokhagyma

1 sárgarépa

5 közepes fej gomba

1 doboz morzsolt kukorica

2 ek olivaolaj

bors

pizza fűszerkeverék vagy csipet oregánó

plusz ízlés szerint egyéb zöldségek

Elkészítés: Minden hozzávalót meghámozunk, megtisztítunk. Kb. fél ujjnyi vastagra karikázzuk a burgonyát, lilhagymát, sárgarépát, gombát. A tepsit beolajozzuk vékonyan. A legalsó réteg a burgyonya, rá a hagyma és a többi hozzávaló. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük bátran. Addig süssük közepes hőfokon, amíg a burgonya is át nem sült, ez kb. 1 bő óra.

Egyszerű, de nagyon finom!

Rem. segítettem. A többit a többiek.

2010. aug. 16. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Könnyű ráfogni mindent a hormonokra.

10 perc mozgás, az semmi, és, ha zabálsz, akkor el is raktározod a zsírt.

Ha kalóriadeficitet alakítasz ki, akk akármilyen hormonjaid vannak, nem fogsz hízni....

Amúgy, ha nagy gáz van, akk toljál egy kis tesztot :)

2010. aug. 16. 20:39
 3/3 anonim válasza:
100%

Nekem ez vált be, 78 kg-ról fogytam le 65-re, és nem híztam vissza, már egy éve...(pedig utána rendesen ettem mindent:S)

Elhagytam a kenyeret, tésztát, rizst, krumplit, édességet...nagyjából minden szénhidrátot.

Sok-sokk zöldség, saláta, tojás, hús és gyümölcs. Persze reggelire néha-néha ettem graham lisztből készült kenyeret, meg egy-egy tészta is néha becsúszott.

És nagyon sok víz, és tea.

Egy-két hétig nagyon nehéz volt, de utána már simán ment, összeszűkült a gyomrom is.

Szinte minden este futottam, nem sokat, 10-20 percet.

Nekem 3 hónapomba került. Most újra akarom kezdeni, mert van még mit alakítani...:)

18/L

2010. aug. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!