Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés utáni edzés?

Szülés utáni edzés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azokhoz szólnék akik szülés után el kezdtek edzeni hasra milyen gyakorlatokat végeztek? Mert azt olvastam több helyen, hogy sok gyakorlat csak árt a hasnak, hogy nem tud természetesen Vissza húzódni, viszont szeretnék a hasamból leadni. El kezdtem egészségben étkezni is kB 1 hónapja, fogytam is 3kgt, de szeretnék mellette beiktatni egy kis edzést is.
2021. febr. 8. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Én azt olvastam hogy vigyázni kell főleg ha 2 ujjnyival többre van szétnyílva a hasizom. Ellenőriztem nekem pont 2 ujjnyi, 2 hónapja szültem, úgy hogy ha nem baj követem a kérdésed tanácsokért. Azt elmondod hogy miket eszel hogy sikerült 3 kg? Én 1 hete nem eszem már kenyeret pl meg semmi édesség.
2021. febr. 8. 22:40
 2/2 anonim válasza:

Nekem szétnyílt a hasizmom szűk 3ujjnyira, most már olyan kétujjnyi. Én csak olyan gyakorlatokat végzek, amit lehet szétnyílt hasizommal. A hasam még mindig nagy, de most jobban bele akarok húzni (eddig nem vettem annyira komolyan). Mondjuk én fogyni nem akarok, mert amúgy sovány alkat vagyok, csak a hasam maradt nagy (iker)szülés után.

Ezt szoktam csinálni:

[link]

2021. febr. 15. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!