Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van szerencsétlen genetika,...

Van szerencsétlen genetika, vagy csak mértéktelen zabálás?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a konklúziót, ha egy ducibb barátnőm azt mondja hogy én nem érthetem, jó a genetikám...

De 4000 kcal nekem is 4000 kcal, ahogyan neki is.

Megeszek egy pizzát és vékony vagyok, ő ránéz valamire konklúzió is ilyen.

Értem hogy van aki HAJLAMOS, de ahhoz hogy 80 kg legyen, be kellett tolnia minden egyes kalóriát a szájján. Ha én is ugyanannyit toltak volna be, ugyanannyi kg lennék. Szerintem nincs olyan EGÉSZSÉGES lány aki nem hízik ha többet eszik a kcal szükségleténél..

Tévesen gondolom hogy ezek az “eszmék” hatalmas baromságok?

2021. febr. 5. 16:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%
En 4000kcalt eszek es nemtudok 70kg fole menni. 170cm vagyok. Igaz en edzek 5*1.5 orat de akkoris.. szoval valahogy megeshet forditva is.. bar ha nem viszi be ense tudom mitol hizna vki.. a semmibol? En.azt latom h a tulsulyosak folyton nassolnak meg eszik a peksutit meg a buszon is. Otthon meg eszi a dietas kajat es nem erti mert jem fogy. Persze nem sportol meg ulo munkat csinal..
2021. febr. 6. 15:57
 22/24 anonim ***** válasza:
83%
Akik ésszerű diéta mellett sem tudnak fogyni, azoknak sokszor orvosi segítség kéne, de ezzel senki sem foglalkozik itthon, hanem még le is szidják, hogy nincs akaratereje. Pajzsmirigy, inzulinrezisztencia, pcos, stb. Ezekből csak gyógyszerekkel, vagy speciális diétával jössz ki, ad hoc fogyózással nem. Persze az inzulinrezisztensek nagy része egészségtelenül élt, de orvosi segítség nélkül nem tudják visszafordítani.
2021. febr. 6. 20:22
 23/24 anonim ***** válasza:
60%
22-es Ez nagyon igaz. Évekbe telt mire egyáltalán eljutottam egy olyan orvoshoz, aki végre nem csak legyintett egyet, hogy “ hát nem kellene annyit zabálni”... Sajnos itthon tényleg nem foglalkoznak ezekkel a problémákkal.
2021. febr. 6. 20:27
 24/24 anonim ***** válasza:
29%
22es, igazad lenne, csak a gyakorlat nem ezt mutatja. Én is pajzsmirigy problémás vagyok, mégse vagyok 120 kilós bálna, mert odafigyelek. Pedig nem szedek hormonokat, mert nem akarok. Ennek ellenére láttam olyat, aki ilyenen nyüszögött mindig, hogy őt is elhajtják ezzel, hogy biztos csak zabál. Aztán mikor kapott gyógyszereket, még jobban meg is hízott, az orvos meg azt mondta, hogy az értékei rendben van.... Én úgy, hogy ismerek mást is ilyen problémával, és ő is arról számolt be a saját tapasztalata alapján, amiről én, nagyon nem hiszem, hogy a 100+-os embereket ennyivel el lehet intézni, hogy neki baja van.
2021. febr. 6. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!