Van szerencsétlen genetika, vagy csak mértéktelen zabálás?
Nem értem ezt a konklúziót, ha egy ducibb barátnőm azt mondja hogy én nem érthetem, jó a genetikám...
De 4000 kcal nekem is 4000 kcal, ahogyan neki is.
Megeszek egy pizzát és vékony vagyok, ő ránéz valamire konklúzió is ilyen.
Értem hogy van aki HAJLAMOS, de ahhoz hogy 80 kg legyen, be kellett tolnia minden egyes kalóriát a szájján. Ha én is ugyanannyit toltak volna be, ugyanannyi kg lennék. Szerintem nincs olyan EGÉSZSÉGES lány aki nem hízik ha többet eszik a kcal szükségleténél..
Tévesen gondolom hogy ezek az “eszmék” hatalmas baromságok?
Nem akartam senkit bántani, de igen, amit a 9-es írt azzal tudok azonosulni, egyetérteni!
De a többiek is jókat írtak, köszi!:)
Többé kevésbé van.
De azt is figyelembe kell venni hogy ez a legegyszerűbb magyarázat.
Aki nem hajlandó változtatni vagy felismerni hogy annyit zabal mint a 4 éves koca az ilyen egyszerűen le tudja ezzel tudni a dolgokat.
Van ilyen, hogy valaki könnyebben hízik, de ez nem jelent kifogást arra, hogy betegesen elhízott legyen. Nehezebben fogy, persze, de ahogy a kérdező nagyon jól elmondta, azért csak megette mindazt, amitől elhízott...
Én voltam 130 kg is, és pontosan tudom, hogy nagyon szarul ettem, összezabáltam mindent, az édességtől a császárszalonnáig. Aztán összekaptam magam, fogytam 50 kilót, és még most is van rajtam plusz 8-10 kiló, pedig heti 5x edzek és tényleg nagyon megnézem, mit eszek, és a napi 1600 kalóriát nemigen lépem túl (számolom). De már nagyon nehezen mennek le a kilók (nem adtam még fel)
Szóval rossz genetikával vagyok "megáldva", DE! Azért nem mindegy, hogy valaki 130 kilósan hivatkozik erre, vagy 75 kilósan.
15: attól hogy ugyanaz az alapanyag még ehetsz belőle többet. Ha naponta nem ennél 1200 kcalnál többet te is 54 kg lennél?
Kár ha akarsz, aztán lehet neked így tetszik a tested. Csak érdeklődök, ne egyél meg, 78 kg annyira azért nem vészes:D
Mi a f ert vagyok mar megint lepontozva? 5os vagyok.
Vicc.
15-ös vagyok
Nem eszem többet mint ők, sőt. A kalória csökkentés pedig nálam nem elég a fogyáshoz, oda kell rá figyelnem, hogy konkrétan mit, miből mennyit, mikor eszem és sportolnom is kell. Tudok fogyni, de nem a “normális” vagy átlag módon, hogy mindent eszem csak mértékkel stb., hanem ennél több odafigyelést igényel, erre rájönni sem volt egyszerű (orvos, vizsgálatok, próbálkozás), lassabb is a folyamat és elég nehéz is tartani (pl. csomó mindent nem ehetek egyáltalán). Nem minden a kalória.
#5/#17
Tudod hogy van ez. Fáj az igazság ezért lepontozzák az embert
Én napi 1-1,5 órát edzek, átlag 1200 kalóriát eszek (ch mindig 100 alatt van és a kcal nagy része sovány fehérje) és mégis 72kg vagyok. Barátnőim napi kétszer ekkora adagok és 0 sport mellett 15-20 kilóval könnyebbek nálam. Sajnos a pajzsmirigy betegség ilyen, 1200kcal a BMR-om.
Persze tudom sokan a túlevés miatt túlsúlyosak, de olyan bántóak tudnak lenni az ilyen kérdések 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!