Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én vagyok ilyen szerencsétlen?

Én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Nagy súlyról indultam (148kg) most 136kg vagyok és belassult nagyon a fogyásom ezért ma elkezdtem light kardió tornát.

Hááát még úgy is hülyén éreztem magam hogy senki sem látta. 30 perces videóból kb 15 percet bírtam de azt is úgy hogy nem tudtam a kezemet és a lábamat egyszerre mozgatni 🤣

Később jobban fog menni?

2020. szept. 2. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Persze csak ne ad fel ez a fontos.

Csak óvatosan azért ne ugrálj mert nem tesz jót az ízületeidnek ilyen sok súllyal.

2020. szept. 2. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Semmi baj, ez minden alkalommal egyre jobb lesz. A kardio torna mellett járj el sétálni is, amennyit bírsz, itt is fokozatosan emeld a terhelést. Sok sikert!
2020. szept. 2. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Ne mondj már ilyet, nem vagy szerencsétlen. A mozgásod fog fejlődni. Én 170 kgról indultam, az utca végére kifulladtam sima sétával, most épp 112 vagyok, 9 km- t gyorsgyaloglok heti 2x, + 1 órányit szobabiciklizek heti 2x , utánuk meg felülésekkel, súlyzózással folytatom.
2020. szept. 2. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki így kezdi, nem te vagy szerencsétlen. Érdemes napi sétákkal kezdeni a mozgást, hogy növeld az állóképességed.
2020. szept. 2. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Az emberi test lépésről lépésre képes alkalmazkodni az egyre növekvő terheléshez. Olyan nincs, hogy te ma eldöntöd, hogy holnaptól maratonfutó leszel és másnap lefutod a maratont.Az,hogy ez mennyi idő alatt sikerül az attól függ, hogy milyen alapokról indulsz.A

súlyodból kiindulva te a sportot messziről kerülted az eddigi életedben,így neked nem csak az izomzatnak kell adaptálódnia, hanem a szív és érrendszernek és az ízületeknek is szinte a nulláról kell kezdeni az alkalmazkodást a számukra eddig ismeretlen terheléshez. Ezért fontos a fokozatosság, ne akarj gyors eredményeket mert a 148 kilót se három hónap alatt szedted össze.Az fejlődés soha nem egyenletes, lesznek könnyebb, nehezebb periódusok kisebb stagnálásokkal amikor úgy láthatod, hogy sehova sem haladsz(sokan ilyenkor adják fel). Ne törődj vele, ez teljesen normális dolog, a kitartás meg fogja hozni az eredményt hosszú távon.

2020. szept. 2. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak 85 kg voltam, de elsőre én is csak 15 percet tudtam csinálni. Aztán belejöttem. Te is bele fogsz.
2020. szept. 3. 09:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!