Hány kiló fogyás után fogják észrevenni az emberek, akiket szinte minden nap látok, hogy fogytam?
Én 4 hónap után kaptam meg ismerősöktől, akiket nem láttam egy ideig :D
De akikkel mindig találkoztam velük vagy 6 hónap kellett, szóval ne add fel!!
És csak így tovább!!
Nemsokára már jönnek majd a dicséretek és csak jobban bele fogsz jönni.
Az elején mindig lassú és nehezen indul.
Én is évente mindig van egy időszak amikor edzek és lefogyom a telet.
De minél több a súly annál nehezebb észre venni a változást.
Szóval türelmese, és mégegyszer mindent bele! ;)
Szerintem télen ez kevésbé látványos, hiszen kabátban vagyunk, meg bővebb cuccokban. Én amikor 15 kilót fogytam, 8 kiló után az ismerősöm nem vette észre, de amikor felhívtam rá a figyelmét, akkor mondta, hogy tényleg csinos vagyok. 15 kiló után bementem a volt munkahelyemre és volt aki dülledt szemekkel nézett és nem hitt a szemének.
Előbb-utóbb látni fogják. Majd tavasszal belebújsz a kisebb méretű cuccokba és hoppá :)
A folyamatos változást a legnehezebb észrevenni. Aki minden nap lát, az folyamatosan hozzászokik a változáshoz, így nem fog feltűnni neki, hogy fogytál.
De én azt mondom, hogy nem szabad, hogy ez tényező legyen.
Én fél év után kaptam meg a családomtól(akiket mindennap látok) hogy mennyivel vékonyabb vagyok, mondjuk én viszonylag kis súlyról is indultam eredetileg.
Viszont van pár barátom akinek fel sem tűnt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!