A napi kalóriaadagom felét este eszem meg, hogy el tudjak aludni. Reggel 6 körül úgy érzem éhenhalok, muszáj ennem valamit. Hogy vessek ennek véget?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 05:49
1/14 A kérdező kommentje:
Arra szoktam ébredni, hogy nagyon éhes vagyok
2021. febr. 4. 05:50
2/14 Miss Endzsi válasza:
Nem hagyod pihenni a gyomrodat este, ezért leszel éhes. Ne egyél lefekvés előtt 2 órával.
3/14 anonim válasza:
Azért leszel farkas éhes, mert a vércukrod leesik. Ezt elkerülhezed, ha folyamatosan eszel napközben. Ezt úgy értem, hogy a napi kajádat fel kell osztani 5-6 adagra és 2-3 óránként elfogyasztani. Ezzel elérheted, hogy a vércukor szintedben nem lesznek nagy kilengések.
4/14 anonim válasza:
Én is mindig este ettem a nagy részét.. Egyenes út az elhízáshoz. Egész nap alig ettem majd este meg túl sokat is.
Én most úgy eszem hogy reggel 9-17 között étkezem csak próbálok figyelni hogy egészséges kaját fogyasszak. Van hogy este éhes leszek 8-9 felé de ilyenkor inkább iszom egy pohár citromos vizet.
5/14 anonim válasza:
Mit szoktál enni este? Reggel hánykor kelsz fel? Mennyi a napi kalóriabeviteled?
6/14 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nagyon keveset eszel?
7/14 A kérdező kommentje:
#5-os: általában egy nagy adag zabkását, almát, joghurtot
7 óra körül szoktam kelni, hétvégén 9-10 körül
Általában 800-1100kcal
2021. febr. 4. 09:25
8/14 Miss Endzsi válasza:
Hát ez nem sok, nem csoda, hogy éhes vagy.
9/14 anonim válasza:
Már megint egy hülye aki csodálkozik, hogy 800 kcal/nappal éhes.
10/14 anonim válasza:
Aztán miért lettem lepontozva.... Ez a gyakori egyre szánalmasbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!