Miért van az, hogy 44,5 kg vagyok reggel, este meg 46? Most tényleg meghíztam egy nap alatt, vagy mi történt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 20:34
3/7 anonim válasza:
Igen.
Leggyakrabban reggelre megint 44,5 kiló vagy.
De meg is maradhat.
4/7 anonim válasza:
Ez normális, reggel mindig kevesebbek vagyunk. Ettél ittál nem voltál nagywc-n ahogy elöttem írták.
5/7 anonim válasza:
Az ember testtömege nem állandó. Sőt, igazából majdnem lehetetlen pontosan és hitelesen megmérni azt. Ezért nincs is értelme naponta ötször mérni magad, meg 1 kilókon pánikolni, hiszen csak a szervezet víztartalma simán okozhat 1 kiló változást. Az evésről nem is beszélve.
Ezért ha méred magad, törekedni kell, hogy hasonló körülmények között mérd! Mert csak úgy lesz értelme összehasonlítani.
6/7 anonim válasza:
De minek méred magad ennyiszer? Elég lenne bőven heti 1x is. Én mondom, ez már mentális betegség.
7/7 Metionin válasza:
Kaja, pia, kaki. Én egy ideig mértem, reggel voltam 40 kiló, délután 42-43, reggel megint 40. Utána sokáig nem álltam mérlegre de edzésen havonta mérnek minket és ha épp ettem vagy nem voltam nagyvécén előtte akkor 45-46 kilót mutat, ha meg nem volt időm enni és a gyomrom is üres, akkor meg 44. De ez normális, akár 3 kiló is lehet a különbség attól függően hogy épp mennyi emésztett kaját és folyadékot tárol a szervezeted a mérés pillanatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!