Pamela Reif videói fogyáshoz?
Kinek mi a tapasztalata?
Elkezdtem figyelni a helyes étkezésre, viszont valami mozgást is szeretnék végezni az eredményesség érdekében.
Elsősorban fogyni szeretnék.
Mivel a konditermek zárva, és elég hideg van még a kinti sportolásra, arra gondoltam, hogy Pamela Reif heti programjait kezdeném el csinálni (kezdővel kezdenék, és ha az már rendesen megy,akkor csinálnék csak nehezebbet)
Viszont sok köztük az erősítés, és nem feltétlen a cardio. Ez is hatásos lehet fogyás szempontjából? Sok helyen olvastam, hogy cardio mozgást kéne inkább végezni.
Mi a véleményetek/tapasztalataitok?
Előre is köszi a válaszokat!
inkabb ezt csinald o profibb mint ez az ize
Lehet én tudatlan vagyok vagy gyenge, de imádom Pam videóit mondjanak rá mit akarnak. :D
Nekem elég nehéz pár gyakorlat, és már két hét után látszott szép eredmény pl. hasizom tájékán. Igaz sok éve edzek de nem keményen, a táplálkozásra meg figyelek. Szóval én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!