Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pamela Reif videói fogyáshoz?

Pamela Reif videói fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Kinek mi a tapasztalata?

Elkezdtem figyelni a helyes étkezésre, viszont valami mozgást is szeretnék végezni az eredményesség érdekében.

Elsősorban fogyni szeretnék.

Mivel a konditermek zárva, és elég hideg van még a kinti sportolásra, arra gondoltam, hogy Pamela Reif heti programjait kezdeném el csinálni (kezdővel kezdenék, és ha az már rendesen megy,akkor csinálnék csak nehezebbet)

Viszont sok köztük az erősítés, és nem feltétlen a cardio. Ez is hatásos lehet fogyás szempontjából? Sok helyen olvastam, hogy cardio mozgást kéne inkább végezni.

Mi a véleményetek/tapasztalataitok?

Előre is köszi a válaszokat!

2021. febr. 4. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%

Én szeretem, több hónapja követem az edzéseit. Soha semmi és senki nem tudott rávenni a mozgásra, szóval már ez is nagy eredmény részemről. Sok videója már nekem sem okoz kihívást, de szerintem az alapvetően nem baj, hogy kezdőknek is csinál tartalmat. Chloe Ting videói még sokkal könnyebbek, és őt is sokan istenítik. Kinek mi válik be.

A programjaiban van erősítés és kardió is, de ha te több kardiót érzel ideálisnak, mi állít meg, hogy változtass rajta :D Kigyúrt tested meg kockás hasad nem valószínű, hogy youtube edzésektől lesz, de a fogyásban igenis segíthet (én 10 kilót fogytam eddig)

2021. febr. 5. 19:10
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a hasizom edzései egészen jók.
2021. febr. 5. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!