Mi a véleményetek a telefonos 30 napos edzésterv appokról? Mire jók? Használnak? Milyen edzést ajánlasz mellé?
Figyelt kérdés
Én a hagyományos futás-otthoni erősítés kombó híve vagyok.
Otthon is csak a szokásos felülést, fekvőtámaszt, guggolást, törzsemelést csináltam.
Már rég nem edzettem egyáltalán, mostanában kezdeném újra és találtam ezeket az appokat, gondoltam ötletet adnának gyakorlatok terén.
Van olyan, aki végig csinálta és tényleg fogyott/kockahasa lett stb?
Melyikeket ajánljátok, hol van sok jó gyakorlat?
Előre is köszönöm: 18/L 160cm/60kg
2021. febr. 3. 10:26
1/12 anonim válasza:
30 napos fitneszkihívás: nekem nagyon bevált, a kockahasra gyúrok, és már kb 3 hét után elkezdett látszani az eredmény😊 nagyon ajánlom!
3/12 anonim válasza:
Én a fitfyt ajánlom, nekem nagyon bejön.
4/12 anonim válasza:
#3-mas: azt nem ismerem, de a fitify is nagyon jó😊 majdnem ugyanaz a nevük,nem tudom ezt ismered e.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂
2021. febr. 3. 14:33
8/12 anonim válasza:
,,Loose weight for Women" appot használok, tönn ilyen is van, szerintem hasznosak, ha az ember nem tud edzeni mást. Én néha csinálom. (160/40)
9/12 anonim válasza:
#8-as: Aztaaa, 160cm vagy és 40kg?😯😍
Hány éves vagy? Nemed?
10/12 anonim válasza:
9-es, lány vagyok. De sajnos étkezési zavar miatt vagyok ,,vékony", nem rég még 35 kiló voltam. Illetve nagyon intenzíven sportoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!