Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan eszitek a zabkását?

Hogyan eszitek a zabkását?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy tejjel vagy vízzel főzitek-e, hanem extrákra.

Sose volt nagy kedvencem de most elkezdtem variálni és így már jobb.

Most így csinálom:

20g zabpehely, fél dl tej, 1 gyümölcs felszelve, fahéj, 2 ek görög joghurt a tetejére. Éjszaka meg is puhul.

De gondolkodok még valami ropogóson is, pl mandula vagy granola rá.

Ti milyen extrákat tesztek bele?

2021. febr. 3. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

zab, tej, méz, kakaópor

A kedvencem, sosem próbáltam másfajtát mert annyira ízlik

2021. febr. 3. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ugyanaz mint első, laktózmentes tej, holland kakaópor, méz, vagy 70%-os étcsoki kockákkal és banánnal. Viszont én főzöm, nem áztatom.
2021. febr. 3. 10:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
lekvárral .
2021. febr. 3. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

30 g zab, 10 g chia mag, kb 1 dl tej, kicsi méz. Ez az alap.

Aztán kedvemtől függően fél banán pürésítve/ csokis fehérjepor/ vaníliás fehérjepor.

Én is éjszaka áztatom.

2021. febr. 3. 10:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában darált mákot is, mézzel...olyan kb mintha elázott mákos gubát ennék 🙂

Aszalt áfonyát, néha diót, mandulát szórok rá, plusz fahéj

2021. febr. 3. 10:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Fagyasztott erdei gyümölcs. Reggelre kiolvad benne (picit kevesebb folyadék így elég hozzá, hogy nagyon ne legyen híg), az egész átveszi a gyümölcsök ízét, szerintem nagyon finom.

Olajos magvak, granola is jó ötlet. Esetleg a magvajakat is kipróbálhatod, ha szereted., tetejére tenni, vagy belekavarva.

2021. febr. 3. 10:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 50 gramm zabpelyhet megfőzöm vízben, hozzá 2 ek. eritrit, kis fahéj, vanília, néha kókusz, illetve fagyasztott erdei gyümölcsöt rakok hozzá, mikor kész; reggelre teljesen kiolvad benne.
2021. febr. 3. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Zabpehely vízben főzve, édesítő és banán. :)
2021. febr. 3. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 40-50 g zabpehely egy mikrózható tálba, késhegynyi fahéj, negyed kiskanál negyedannyi, egy lapos kiskanálnyi holland kakaópor, és kb 2.5x annyi vízzel öntöm fel. Ezt mikrózom 1 percig, utána én várok, hogy kihűljön. Ezután 70%-os étcsokit kockázok bele, és úgy eszem. :)

Néha rakok bele kókusz reszeléket, kókusztejjel is próbáltam, de nem elég kókuszos sosem.

Én reggel nem ehetek tejet és gyümölcsöt, így ha édesre vágyom, így készítem el.

2021. febr. 3. 14:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Forróvizben feláztatom, hagyom kicsit hűlni, aztán belemegy 40g tejsavófehérje, csokis. Én szeretem. Ha van otthon, akkor párszem áfonya, vagy ami van.
2021. febr. 3. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!